Äärimetallitapahtuma Rot Festiä juhlitaan Tikkurilan Vernissä syyskuussa

Tummat pilvet kerääntyvät Tikkurilan ylle perjantaina 13. päivä syyskuuta 2019, kun Vernissa Rot Fest manataan ilmoille death ja black metallin säestämänä. Kaksipäiväisessä tapahtumassa paiskotaan rankkaa ja synkkää musiikkia armotta kahdelta lavalta alkuillasta myöhään yöhön 18 bändin voimin.

Velmu ry, Bloody Blender Productions sekä joukko muita vapaaehtoisia toimijoita pistävät kovat panokset pöytään, sillä näin vaikuttavaa äärimetallitapahtumaa ei ole ennen järjestetty Vantaalla. Esiintymässä ovat mm. death metal -legenda Unleashed (SWE), äärimmäistä raakuutta sylkevä Black Witchery (USA), mielipuoliset tykittäjät Benighted (FRA), black/death metallia murjova Black Witcheryn esiaste Irreverent (USA) sekä kotimaiset Cannibal Accident, Cadaveric Incubator, Amputory, (Psychoparalysis), Satanic Torment, Neurosurgery ja 8 muuta vielä julkistamatonta bändiä.

Ensimmäiset julkaisut:
Unleashed (SWE)
Black Witchery (USA)
Irreverent (USA)
Benighted (FRA)
Cannibal Accident
Cadaveric Incubator
Amputory
(Psychoparalysis)
Satanic Torment
Neurosurgery

Tapahtumaan on myynnissä rajoitettu määrä kahden päivän lippuja Early bird -hintaan 53e 30.6. asti, josta eteenpäin hinta on 63e. Mikäli tapahtuma ei myy loppuun 1.8. mennessä, tulevat yhden päivän liput myyntiin hintaan 38e. Ennakkoliput myy Liveto.

Tapahtuman kaikki esiintyjät on kiinnitetty ja ne julkistetaan piakkoin. Vernissa Rot Fest on sallittu kaikenikäisille, ja molempien lavojen läheisyydestä löytyy rajatut anniskelualueet.

Nettisivut: rotfest.velmu.net
Facebook: https://www.facebook.com/events/294020264877409/

Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille sisältäen kuitenkin rajatun anniskelualueen.
Tapahtuma toteutetaan täysin talkoovoimin. Järjestäjinä toimivat Velmu RY sekä Bloody Blender

Kommentoi julkaisua