Äärimetalliyhtyeet Dragged Into Sunlight sekä Gnaw Their Tongues Helsinkiin tammikuussa

©Brian Sayle Photography
©Brian Sayle Photography

Doomia, sludgea sekä black- ja death metalia yhdistelevä brittibändi Dragged Into Sunlight sekä industrialia noiseen ja black metaliin sekoittava hollantilaisyhtye Gnaw Their Tongues saapuvat ensi vuoden alussa ensimmäistä kertaa Helsinkiin. Kuudennella Linjalla lauantai-iltana 16. tammikuuta toteutuvan yhteiskonsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Äärimmäisen harvoin live-keikkoja tekevät ja ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävät Dragged Into Sunlight ja Gnaw Their Tongues lähestyvät molemmat äärimetallia erilaisista suunnista. Vaikka molempien yhtyeiden soundimaailmassa on kuultavissa runsaasti vaikutteita varsinkin black metal -genrestä, tuovat kaveribändit lajityyppiin uusia näkökulmia sludgesta doomiin ja grindcoresta hc-punkiin.

Dragged Into Sunlightin viimeisin julkaisu on vuoden 2012 kakkosalbumi ”Widowmaker”, ja Gnaw Their Tongues puolestaan julkaisi elokuussa ”Abyss Of Longing Throats” -pitkäsoiton. Ennen valikoituja konsertteja Dragged Into Sunlight ja Gnaw Their Tongues julkaisevat marraskuussa yhteisalbumin ”N.V.”, jonka tuotannosta vastaa Godflesh-yhtyeestä tuttu Justin Broadrick ja kansitaiteesta Seldon Hunt (mm. Neurosis, ISIS).

LIPUT:
– ennakkoon Tiketistä alk. 20 EUR
– ovelta 21 EUR

www.draggedintosunlight.co.uk
www.gnawtheirtongues.com
www.kuudeslinja.com
www.fullsteam.fi

Kommentoi julkaisua