Abhordiumille uusi kitaristi keväällä menehtyneen Markus Hiitolan tilalle

Kuva: Janne Rivinoja
Salolainen death metal -bändi Abhordium kertoi hiljattain liittäneensä uuden kitaristin kokoonpanoonsa. Keväällä yllättäen vain 35-vuotiaana menehtyneen Markus Hiitolan tonttia tulee tästä lähtien hoitamaan Mika Tuukkanen.

”Olemme löytäneet uuden kitaristin edesmenneen ystävämme tilalle. Laitettiin ihan avoin haku uudelle kitaristille tuossa joitain kuukausia sitten, ja muutamien äijien kanssa tehtiin koesoitot ja treenit. Mika tuntui oppivan nopeesti biisien rakenteet, ja hyvin tuntuu sahailevan, kun moni meidän biiseistä pyörii tuolla 230 bpm:n yläpuolella. Kemiatkin tuntuis natsaavan hyvin, jotenka mukava juttu, että löytyi näinkin nopeasti uusi jäsen bändiin.”

Uuden kitaristin kanssa bändi aikoo keskittyä uuden musiikin luomiseen. Bändin edelkinen pitkäsoitto ”Omega Prayer” ilmestyi 2017.

”Huomasin, että Abhordiumilla oli haku kitaristille, jotenka laitoin mailia menemään. Tykästyin nopeasti heidän aggressiiviseen, mutta tunnelmalliseen äänimaailmaansa ja kävin sitten vetämässä parit koesoitot ja päälle vielä muutamat treenit. Ei siinä kauaa mennyt kun äijät sanoi, että tervetuloa messiin. Onhan tämä siisti fiilis olla mukana tässä, kun bändikin on jo toiminut vuosien ajan ja heillä tuntuu olevan rautainen ote juttunsa toteuttamiseen.” Tuukkanen kommentoi.

Kommentoi julkaisua