Abortedin kitaristi Mendel bij de Leij lähtee yhtyeestä: ”Keskityn sooloprojektiini sekä muihin musiikillisiin ponnistuksiin”

Belgialaisen death metal -yhtye Abortedin kitaristi Mendel bij de Leij on ilmoittanut lähtevänsä yhtyeen riveistä. Mies aikoo hakee elämäänsä uutta suuntaa, mutta hän vakuuttaa seuraavansa bändin toimintaa fanin näkökulmasta. Aborted lähtee maaliskuussa Pohjois-Amerikan kiertueelle Cryptopsyn, Benightedin ja Hideous Divinityn kanssa, ja bändin kitaristin osuutta tulee kiertueen aikana hoitamaan Harrison Patuto.

Mendel bij de Leij on toiminut seitsemän vuoden ajan Abortedin kitaristina ja kertoo bändin päivityksessä, että isänsä kuoleman jälkeen hänen keskittymisensä on hiljalleen siirtynyt toisaalle. Samanaikaisesti Abortedin muut jäsenet omistautuivat ja pysyivät motivoituneena bändille. Mendel aikoo keskittyä omaan sooloprojektiinsa Mendeliin sekä työhönsä miksaajana ja masteroijana. Kaikkien fanien kiittämisen lisäksi Mendel muistuttaa, että mikäli he eivät pysy bändin tukena, hän tulee Chuck Norrisin tavoin antamaan kaikille kierrepotkun.

Lue kitaristin päivitys aiheesta:

Kommentoi julkaisua