AC/DC-solisti Brian Johnsonilta ”unohtumaton” omaelämäkerta lokakuussa

Kirjoittanut Joonas Arppe - 13.4.2021

AC/DC:n laulajana vuodesta 1980 toiminut Brian Johnson julkaisee muistelmansa The Lives Of Brian -nimisen omaelämäkerran muodossa lokakuun 21. päivä. The Lives Of Brian ilmestyy myös Johnsonin itsensä lukemana äänikirjana.

”Joskus yöt ovat olleet pitkiä, joskus upeita. Minulla on ollut joitain huonoja päiviä ja paljon hyviä päiviä, jossain siinä välissä olen muuttunut kuoropojasta rock and roll -laulajaksi, ja nyt olen mennyt kirjoittamaan siitä tämän pirun kirjan.”

Kirjassaan Johnson kuvailee elämäänsä Englannin Durhamissa, ja ensimmäistä maistiaistaan kuuluisuudesta Geordie-yhtyeen keulahahmona 70-luvulla; kovaa tietä kulkenut Johnson koe-esiintyi AC/DC:n laulajaksi maaliskuussa 1980, ja loppu on historiaa.

”Brianin muistelmat tallentavat unohtumattoman hetken rock-historiassa” kertoo William Morrow -kustantamon vastaava toimittaja Mauro DiPreta:

”Sille, joka haluaa ymmärtää Brianin juuria ja sitä rakettimoottorin sytytyksen hetkeä, kun tämä liittyi AC/DC:n riveihin, on luvassa unohtumaton matka.”

Kirjan voit ennakkotilata itsellesi täältä.