AC/DC:lla kunnioitettava toive tulevasta levystään: bändi toivoo ”Power Upin” inspiroivan nuoria tarttumaan kitaraan

Australialainen pitkän linjan hard rock -yhtye AC/DC ilahdutti rockin faneja hetki sitten julkistamalla koonneensa taas vuoden 2014 aikaisen ”Rock Or Bust” -albuminsa kokoonpanon. Eikä siinä vielä kaikki, sillä aikoopa aussiyhtye julkaista marraskuun 13. päivä uuden studioalbuminsa ”Power Upinkin”.

Tuoreessa Loudwire-sivuston haastattelussa bändin solisti Brian Johnson kuvaili hieman niitä odotuksia, joita bändillä on levyn kohdalla. Haastattelussa keskusteltiin hieman rockin tilasta, ja Johnson kertoi bändin toivovan, että ”Power Up” inspiroisi nuoria tarttumaan sähkökitaraan ja rokkaamaan.

”Rock n’ roll ei ole koskaan ollut sellainen genre, jota ihmiset kuuntelevat, tai joka otetaan vakavasti. Ja mielestäni nyt on aika pisää sille stoppi, koska kyse on vakavasta musiikista, ja on ollut jo pitkään. […] Toisinaan nähdään suuria rock and rollin purskahduksia ja sitten ihmiset väittävät, että ’hei, rockhan on jo kuollut’. Me vain haluamme, että nuoret kuuntelisivat tämän albumin, ja ajattelisivat, että ’haluan ostaa kitaran’.”

 

Kommentoi julkaisua