AC/DC-tribuuttibändi Dirty Deeds Indeedin 20-vuotisjuhlakeikka julki Youtubessa

Dirty Deeds Indeed 2015Jyväskyläläinen AC/DC-tribuuttibändi Dirty Deeds Indeed on julkaissut Tanssisali Lutakossa soitetun 20-vuotisjuhlakeikkansa kokonaisuudessaan Youtubessa. 20. helmikuuta järjestetyssä konsertissa kumarrettiin myös 35 vuotta sitten manan majoille lähtenyttä AC/DC:n alkuperäissolisti Bon Scottia. Scott kuoli 33-vuotiaana Lontoossa 19.2.1980.

”Paras. Keikka. Ikinä. Näin huokasimme Tanssisali Lutakon saunan lauteilla välittömästi keikan jälkeen. Vedosta tehtyä taltiointia katsoessa tuntui siltä, että olisi jotenkin haaskausta säilyttää tätä kuudella kameralla kuvattua videota vain jäsenistön blu-ray-hyllyssä. Joten päätimme julkaista koko 110-minuuttisen vetäisyn sellaisenaan Youtubessa. Mitään ei ole korjailtu eikä sensuroitu. Tällaista on oikea rock’n’roll! Ja tätä on digitaalinen nykyaika! Tämä on myös kiitoksemme hienosti kanssamme myötäeläneelle yleisölle.”, jäsenistö kommentoi.

Lutakossa tarjoiltiin ”Highway To Hellin”, ”Whole Lotta Rosien” ja ”Let There Be Rockin” tapaisten klassikoiden lisäksi myös sellaisia kappaleita, joita AC/DC ei ole keikoillaan Scottin kuoleman jälkeen – tai koskaan – soittanut.

Jyväskyläläinen Dirty Deeds Indeed on perustettu vuonna 1995. Bändi keskittyy AC/DC:n Bon Scottin kanssa tekemään 1970-luvun tuotantoon, mikä tarkoittaa levyjä ”High Voltage”, ”Dirty Deeds Done Dirt Cheap”, ”Let There Be Rock”, ”Powerage” ja ”Highway To Hell”.

Hiilipaperikopiomaisen jäljentämisen Dirty Deeds Indeed on jättänyt muille coverbändeille, koulupukuja ja orjallista imitaatiota tärkeämpää on AC/DC:n musiikille kunniaa tekevä räyhäkkä show.

Seuraavat juhlavuoden esiintymiset ovat 15.5. Kajaanin Rock House Kulmassa ja 16.5. Iisalmen Gracevillessä.

Tanssisali Lutakon keikka löytyy Youtubesta täältä:

http://www.dirtydeedsindeed.com

Kommentoi julkaisua