AC/DC:n livevideoita katsottavissa Werchteristä Belgiasta

acdcwerchter2016AC/DC esiintyi Guns N’ Roses -vokalisti Axl Rosen kanssa Werchterissä Belgiassa 16.5. osana Euroopan kiertuettaan. Livevideoita konsertista voit katsoa tästä:

Keikan settilistan näet tästä:

01. Rock Or Bust
02. Shoot To Thrill
03. Hell Ain’t A Bad Place To Be
04. Back In Black
05. Got Some Rock & Roll Thunder
06. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
07. Rock ’N’ Roll Damnation
08. Thunderstruck
09. High Voltage
10. Rock ’N’ Roll Train
11. Hells Bells
12. Given The Dog A Bone
13. If You Want Blood (You’ve Got It)
14. Sin City
15. You Shook Me All Night Long
16. Shot Down In Flames
17. Have A Drink On Me
18. T.N.T.
19. Whole Lotta Rosie
20. Let There Be Rock
21. Highway To Hell
22. Riff Raff
23. For Those About To Rock (We Salute You)