Acid Mothers Temple lokakuun lopussa Suomeen kolmelle keikalle

Japanilainen psykedeelistä rockia soittava Acid Mothers Temple vaihtaa lokakuun marraskuuksi Suomessa. Yhtye esiintyy tiistaina 30. lokakuuta Helsingin Korjaamolla, seuraavana päivänä Tampereen Klubilla ja torstaina 1. marraskuuta Jyväskylän Lutakossa.

Kitaristi Kawabata Makoton vuonna 1995 perustama Acid Mothers Temple pyrkii tekemään ”ääripään musiikkimatkan”. Progressiivistä lähestymistä, Karlheinz Stockhausenin tyyppistä tyylien rikkomista ja krautrockin keinoja hyödyntävä orkesteri on kansainvälisesti erittäin arvostettu.

Englantilainen musiikkilehti The Wire rankkasi bändin debyyttialbumin 50 parhaan levyn joukkoon vuonna 1997. Sen jälkeen bändi on julkaissut kymmeniä äänitteitä eri kokoonpanoilla. Kollektiivi on myös tuttu esiintyjä niin Euroopan kuin Yhdysvaltojen estradeilla ja festivaaleilla. Nykyisessä kokoonpanossa vaikuttaa maestro Makoton lisäksi kolme soittajaa.

Suomessa aiemminkin nähty Acid Mothers Temple tarjoaa keikoillaan ”yhdistelmän japanilaisia kansanlauluja ja hyökkäysvaunun tapaan etenevää psykedeelistä rockia”. Tai sitten ihan jotain muuta: Acid Mothers Templen esiintymiset eivät ole koskaan tylsiä!

ACID MOTHERS TEMPLE (JPN)

ti 30.10.2012 Helsinki, Korjaamo
Liput 15 e + toim. kulut tai 17 e ovelta, mikäli jää

ke 31.10.2012 Tampere, Klubi
Liput 14 e + toim. kulut tai 16 e ovelta, mikäli jää

to 1.11.2012 Jyväskylä, Lutakko
Liput 12 e (Jelmun jäsenille 10 e), ennakko Jelmun lippukauppa (ovelta samat hinnat, mikäli jää)

Ennakkoliput Korjaamon ja Klubin keikoille tulevat myyntiin Tiketin verkkokauppaan ja toimipisteisiin pe 10.8. klo 9. Myös Lutakon liput ovat jo tuolloin saatavilla.