Adamantralta uusi albumi toukokuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.1.2014

Adamantra_band_photoProgressiivisuutta ja power metal -elementtejä kaihtamaton kotimainen metalliryhmä Adamantra on valmistellut kakkoskiekkoaan kaikessa rauhassa. Nyt vielä toistaiseksi nimeämätön vuonna 2009 ilmestyneen ”Revival”-albumin seuraaja julkaistaan tämän vuoden toukokuussa ja albumin maailmanlaajuisen levityksen yksityiskohdista neuvotellaan kuumeisesti. Paluun vokalistin tontille on tehnyt yhtyeen alkuperäinen laulaja Tuomas Nieminen, joka ehti olla pois yhtyeen vahvuudesta vuosina 2011-2013.

Odottelun tuskaa lievittää levyltä julkaistu teaseri:

”Bändi on innoissaan saadessaan vihdoin vuosien työn tuloksen maailmalle. Tinkimätön asenne näkyy ja kuuluu valmiissa levyssä; mistään ei ole pihistelty, ja tuotanto on tehty alan ykköspaikoissa. Toivomme, että fanit löytävät sen saman minkä me olemme jälleen saaneet löytää!”, lausuu rivistöön palannut Nieminen.

Levyn julkaisua voi tukea tilaamalla albumi ennakkoon Indiegogo:n kautta osoitteesta http://www.igg.me/at/adamantra Tarjolla on myös useita muita erilaisia tukipaketteja, jotka sisältävät niin edellisen albumin kuin T-paidan, VIP-liput vuodeksi keikoille, sekä mahdollisuuden kaikkien aikojen bändibileisiin saunoineen, ruokineen, karaokeineen ja lumihankipaineineen.

KOKOONPANO
Tuomas Nieminen – laulu
Panu Kiskola – kitara
Jukka Hoffrén – basso
Mikko Sepponen – rummut
Chrism – koskettimet

DISKOGRAFIA
For Ever EP (Tunerail Records 2007)
In Triumph CDS (Sound Of Finland 2009)
Revival (Sound Of Finland 2009)

Luetuimmat

Uusimmat