Adrenaline Rush – Adrenaline Rush

on itselleni aivan uusi tuttavuus. Pikainen tarkistus internetistä paljastaa että yhtye on saanut alkupotkaisunsa vuonna 2012, ja nyt käsissäni oleva albumi on siis yhtyeen debyytti. Albumin julkaisusta vastaa .

Albumi lähtee käyntiin ”Black N’ Blue” nimisellä kappaleella, jossa on hyvin perinteinen hard rock poljento. Melodioitakin löytyy ihan kiitettävästi, mutta valitettavasti vokalisti Tave Wanningin ulosanti ei aivan yllä hänen ulkonäkönsä tasolle. Neitokaisen ääni on ehkä hieman liian popahtava tähän kappaleeseen, eikä kuulosta aivan niin rockilta kuin pitäisi. Sama tosiasia toistuu myös seuraavassa kappaleessa ”Change”. Pohjimmiltaan reipasta hard rockia oleva kappale vesittyy keskiverto popiksi laulun myötä. Ehkä tässä on toisaalta haettu tarkoituksellakin tälläistä hieman ”söpöä” meininkiä laittamalla vetävän näköinen daami laulamaan rokkia, vaikkei rahkeet siihen ihan riitäkään.

Adrenaline Rushilla on tarjota ihan hyviä biisejä, mutta ei niin hyviä että ne pystyisivät nostamaan yhtyettä millään lailla jalustalle. Ja kun tähän vielä lisätään liian lepsut lauluosuudet, niin yhtye jää kieltämättä ikävästi omien lajitovereidensa jalkoihin. Albumin reippaimpia vetoja on Mötley Crue -henkinen ”Girls Gone Wild”, mutta eipä ole siitäkään miksikään rock klassikoksi.

When We’re Gone” -kappale on hieman hitaampi sekä rauhallisempi ja se toimiikin moittettomasti. Ehkäpä seuraavalle levylle kannattaisikin tehdä suoraan tämäntyylisiä vetoja, niin laulut eivät särähtäisi yhtä pahasti korvaan. Levyltä löytyy myös kappale nimeltään ”Too Young To Die”, joka on kuin suoraan Reckless Loven tuotannosta, ja täytyy myöntää että sen kertosäe jää kyllä päähän pelottavankin tiukasti. Adrenaline Rush ei ole täysin toivoton tapaus, mutta ikävästi tästä jää kertakäyttö musiikin maku. Kyllä tämä taustamusiikkina toimii, muttei kyllä jätä oikein mitään mieleen. Paitsi sen yhden kertosäkeen.

5/10

 

Kappalelista:

1.Black N’ Blue
2.Change
3.Generation Left Behind
4.Girls Gone Wild
5.When We’re Gone
6.Want It All
7.Too Young To Die
8.Oh Yeah!
9.No No No
10.Playin’ To Win
11.Hit You Like A Rock

http://adrenalinerush.se/

Kirjoittanut: Juha Attola

Kommentoi julkaisua