Against Me! – 23 Live Sex Acts

Kirjoittanut Juha Attola - 15.9.2015

Against Me! on yhtye, johon itse tutustuin hieman jälkijättöisesti, koska se tuli minulle tutuksi vasta vuoden 2010 ”White Crosses” -albumin myötä, joka kuitenkin oli jo bändin viides kokopitkä. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nimittäin tuo albumi iskikin sitten täysillä. Nyt yhtyeeltä on ilmestynyt live-albumi nimeltään ”23 Live Sex Acts”. Nimensä mukaisesti tältä tuplalta löytyy 23 kappaletta.

Reippaasti rokkaava ”Fuckmylife666” aloittaa ilotulituksen. Bändi on erittäin hyvässä iskussa, mikä myös kuuluu levyltä. Homma toimii jokaisella osa-alueella. Eikä soundeistakaan voi valittaa. ”Pints Of Guinness Make You Strong”, ”Cliché Guevara” ja ”True Trans Soul Rebel” osoittavat helposti, miksi tämä on tällä hetkellä kevyesti kovin alternative rock / punk-yhtye The Gaslight Anthemin ohella. Hienoja kappaleita kuullaan toinen toisensa perään ja vieläpä erittäin tiukalla otteella.

Levyltä kuuluu myös rehellisen live-soitannan meininki: tulee oikeasti fiilis, että on paikalla jollain hikisellä klubilla, jossa on tunnelma katossa. Tässä yhteydessä mainittakoon kappale ”New Wave”, joka loppuu kesken, kun vokalisti alkaa tylyttää järjestysmiehiä, jotka ovat heittämässä pihalle heidän mielestään turhankin aktiivisesti pogoillutta fania.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”23 Live Sex Acts” on kovimpia live-äänitteitä vähään aikaan, ja tämä kannattaa ottaa haltuun, vaikka yhtye ei olisikaan tuttu. Veikkaan, että tämä jos mikä vakuuttaa kyllä, mikäli rokkaava punk kiinnostaa. ”I Was A Teenage Anarchist”, ”Walking Is Still Honest”, ”High Pressure Low” ja ”Black Me Out” takaavat, että bileet pysyvät hyvänä. Eikä tietenkään sovi unohtaa viimeisimmän studioalbumin nimikkoraitaa ”Transgender Dysphoria Blues”, joka on niin kova biisi, että se pitäisi löytyä jokaisen soittimesta.

”23 Live Sex Acts” on energinen, hyväntuulinen ja kaikin puolin kovatasoinen live-äänite, jota kyllä kelpaa fiilistellä kerta toisensa jälkeen.

9/10

Kappalelista:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

CD 1
1.FUCKMYLIFE666
2.Pints Of Guinness Make You Strong
3.Cliché Guevara
4.True Trans Soul Rebel
5.I Was A Teenage Anarchist
6.New Wave
7.Walking Is Still Honest
8.Turn Those Clapping Hands into Angry Balled Fists
9.Transgender Dysphoria Blues
10.Pretty Girls (The Mover)
11.I Still Love You Julie

CD 2
1.High Pressure Low
2.Don’t Lose Touch
3.Miami
4.White Crosses
5.Osama Bin Laden As The Crucified Christ
6.How Low
7.Black Me Out
8.Thrash Unreal
9.Unconditional Love
10.The Ocean
11.Sink, Florida, Sink
12. We Laugh At Danger And Break All The Rules

http://againstme.net/

Kirjoittanut: Juha Attola

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat