Aggressiivista heavy metalia Puolasta: Crystal Viperin tulevalta albumilta ensimmäinen single ja musiikkivideo

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 12.12.2016

Crystal ViperPuolalaisen vokalisti Marta Gabrielin aggressiivisesta laulutyylistä tunnettu Crystal Viper on palannut kuvioihin noin neljän vuoden poissaolon jälkeen. Vuonna 2003 Gabrielin perustama heavy metal-yhtye oli poissa kuvioista naisen terveysongelmien vuoksi, mutta jatkaa uraansa uudella konseptialbumillaan. Järjestyksessään kuudes pitkäsoitto, ”Queen of the Witches” näkee päivänvalon helmikuun 17. päivä levy-yhtiö AFM Recordsin toimesta.

Albumin on tuottanut Bart Gabriel (Cirth, Ungol, Mythra, Sacred Steel) ja suunnitellut sekä miksannut Mariusz Pietka (Jack Starr’s Burning Starr, Lonewolf, Mortician). Sen sijaan kansitaide on saksalaisen artistin, Andreas Marschallin (Running Wild, Blind Guardian, Obituary) käsialaa. Vierailevia tähtiä ovat Manowarin perustajajäsen ja entinen kitaristi Ross The Boss sekä Venomin entinen kitaristi, nykyisin Venom Inc-yhtyeessä vaikuttava Jeff ”Mantas” Dunn. Yksi kappaleista tulee sisältämään Gabrielin sekä NWOBHM– ja Saracen-yhtyeiden vokalistina tunnetun Steve Battneyn yhteisdueton.

Crystal Viper tarjoaa nyt maistiaisena ensimmäisen singlen, ”The Witch Is Back”, musiikkivideolla varustettuna. Videon on tuottanut Grupa 13 Production house, joka on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Kreatorin, Behemothin ja Amon Amarthin kanssa.

Crystal Viper - Queen of the Witches