Aidenille lisäkonsertti Nosturiin

Kirjoittanut Teemu Hakala - 19.2.2008

Hetkessä Nosturin loppuunmyynyt Aiden on valtaisan kysynnän vuoksi lupautunut soittamaan toivotun lisäkeikan aikaisemmin julkistettua konserttia edeltävänä päivänä 20.4.2008.

Keikat

20.4.2008 Helsinki, Nosturi

21.4.2008 Helsinki, Nosturi (loppuunmyyty)

Vuonna 2003 Seattlessa perustettu punkia, goottirockia ja emoa ”horror rockiksi” yhdistelevä Aiden on tunnettu paitsi kolmesta pitkäsoitostaan myös tyylikkäästä imagostaan sekä vannoutuneista faneistaan. Esimerkiksi My Chemical Romanceen ja AFI:in verrattu kokoonpano valittiin heti kansainvälisen läpimurtonsa jälkeen sekä Kerrang! että Hammer -lehdissä vuoden tulokkaaksi, minkä ansiosta Aiden pääsi kiertämään maailmaa Taking Back Sundayn, Lostprophetsin ja 30 Seconds to Marsin seurassa. Sittemmin bändi on nähty myös HIMin kiertuekaverina menestyksekkäällä Pohjois-Amerikan rundilla. Suomessa bändi on vieraillut aikaisemmin viime kesän Provinssirockissa.

15 euron hintaisten ennakkolippujen myynti on käynnissä Tiketin ja Lippupalvelun toimipisteissä kautta maan. Konserttiin ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on tarjolla rajattu anniskelualue. Ovet aukeavat klo 19.00.

Luetuimmat

Uusimmat