Ajattaran laulaja Pasi ”Ruoja” Koskinen RadioRockille bändin hajoamisesta: ”Mä olin luomujurrissa ja luonteeltani ku jackrussellinterrieri”

Ajattaran Pasi Koskinen, Vesa Wahlroos Radio Rock-lähetyksessä

Kotimaisen black metallin kulmakiviin lukeutuvan Ajattaran laulaja-kitaristi Pasi ”Ruoja” Koskinen sekä kitaristi-laulaja ”Vesa ”Kalmos” Wahlroos vierailivat Radio Rockin iltavuorossa.

Radio Rockin toimittajan Laura Vähähyypän vierailijat kertoivat taustaa Ajattaran vuoden 2012 yllättävästä hajoamisesta. Mökkihöperyydestä voi seurata paljon käsittämättömiä tilanteita, joista Ajattaran lopettaminen oli yllätys myös päätöksen tehneelle laulaja Ruojalle.

Katso RadioRockin haastatteluvideo tästä.

Ajattaralta ilmestyy tänään ”Lupaus” -albumi, joka on ollut jo muutaman päivän kuunneltavissa kokonaisuudessaan. Toimittajamme pisteytti albumin levyarvostelussa 9/10.

Kommentteja Radio Rockin videohaastattelusta:

Ruoja: ”Mulla oli siinä kaiken maailman juttuja tapahtunu”

Kalmos: ”Sä asuit sillo siellä keskellä mettää”

Ruoja: ”Tykkään olla yksin, mutta liika yksinäisyys, niin sitten alat kehittää omassa päässä tätä universumia uudestaan”

Kalmos: ”Sä olit hirveessä kossukännissä sillon ja menit purkamaan Facebookiin”

Ruoja: ”Niin mä olin luomujurrissa ja kaverit lähti tonne noin ja silleen. Mä jäin itekseni ja tota Rötökselle tämä ”Ave Satana”-[kappaleen] tähtemme. Siinä mä olin sitte kato, mä olen sellanen luonteeltani ku jackrussellinterrieri – jos tekeminen loppuu, niin sitte ruvetaan keksimään sitä tekemistä.

Mitä sitä tekis? Vittu mä hajotan Ajattaran. Nyt on aika tullu. Aamulla oli sitte silleen, olin vähä katumapäällä oikeesti. Ei vittu saatana. Jumalauta. Ajattara, elämän työ. Helvetti. Kaikki mitä mä oon saanu ja mitä oon, mitä on sen kautta tullu. Mä haluun olla sitä. Mitäs ny tota.

Rötös tulee sitte sieltä älypuhelimensa kanssa: ’Joo, tää on vähä myöhästä. Tää on Ilta-Sanomissa.”

Kommentoi julkaisua