Alase julkaisi uuden ”Poissa silmistä” -singlen

jatkaa digitaalisten singlejulkaisujen sarjaa progressiivisella uutukaisella ”Poissa silmistä”. Progressiivisuuden lisäksi kappale esittelee synkempää ja raskaampaa puolta bändin ilmaisusta. Vaikka tällä kertaa tummia sävyjä on enemmän, toivoa ei ole silti unohdettu. Kappaleen sanoituksessa käsitellään muun muassa ympäri maailmaa riehuvia metsäpaloja. Solistina kappaleella vierailee Juha Tretjakov, joka on kokenut muusikko ja tällä hetkellä vokalistina uudessa melodisessa death metal -bändi Vansidianissa.

Kitaristi Janne Lunnas kuvailee kappaletta:

”Sävelsin ’Poissa silmistä’ -biisin rungon loppukesän aikana melko nopeasti, ja sitä alettiin sovittaa rumpalin ja basistin kanssa elokuussa. Meillä oli tämän kappaleen kanssa useita sovitussessioita, sillä tämä on rytmillisesti haastavinta mitä Alase on tähän mennessä tehnyt. Kappaleen sanoitus syntyi Annilta (Aho) jo viime vuonna, ja nyt tekstille syntyi sopiva biisi. Laulut äänitettiin Juhan (Tretjakov) kanssa yhdessä illassa Tampereella, joten se sujui nopeasti, ja sessiossa oli luova ilmapiiri, jossa lauluosuuksia paranneltiin alkuperäisestä. Bändi on todella tyytyväinen lopputulokseen emmekä malttaisi odottaa, että biisi julkaistaan!”

Nyt kun keikkoja ei pandemian takia ole hetkeen tiedossa, on hyvä aika keskittyä uusien kappaleiden tekoon, ja niitä onkin useita työn alla. Singlejä julkaistaan siinä tahdissa kun biisejä tulee valmiiksi.

Kokoonpano singlellä:
Juha Tretjakovx: laulu
Janne Lunnas: kitara
Mikko Häkälä: kitara
Ari Miettinen:basso
Markus Majaniemi: rummut

http://www.alaseband.com
https://www.facebook.com/alaseband
https://www.instagram.com/alaseband
https://www.youtube.com/alaseband
https://spoti.fi/2YYPrkj
https://alase.bandcamp.com

Kommentoi julkaisua