Alexi Laiho tulevaisuuden suunnitelmistaan uuteen kokoonpanoon liittyen: ”Siinä tulee olemaan tutut biisit, tuttu show ja kaksi tuttua lärviä”

Kotimainen pitkän linjan metalliyhtye Children Of Bodom tiputti viime viikolla uutispommin, jossa se kertoi lopettavansa vuoden loppuun mennessä jäähyväiskeikat soitettuaan. Yhtyeen biisinikkari ja keulamies Alexi Laiho on kertonut tuoreessa Soundi-lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän tulee jatkamaan musiikin tekemistä uudella kokoonpanolla ensi vuonna. Kuten Kaaoszine hiljattain uutisoi ei Laiho kuitenkaan enää omista Children Of Bodomin tavaramerkkiä vaan se on siirtynyt Henkan, Jannen sekä Jaskan omistamalle AA & Sewira Consulting Oy:lle viideksi vuodeksi alkaen 1.10.2019 joten edessä on uusien jäsenten lisäksi myös nimen vaihdos. Laiho kertoi aiheesta Soundille seuraavaa:

”Jo vuosi sitten juteltiin, että kundit eivät jaksa tätä enää. On tullut perheenlisäystä, eikä se 23 vuoden rundaamisen jälkeen mikään ihme olekaan, jos joku ei enää jaksa. Ei tähän sen suurempaa draamaa liity. Mä lähdin siitä firmasta (Children Of Bodom) ja olin siinä vaiheessa niin väsynyt, että kelasin, että pitäkää se nimi, jos haluatte. Nyt nimiasia on auki. Voi olla, että meidän uuden kokoonpanon nimeä pitää twiikata hiukan johonkin suuntaan. Tai sitten se voisi olla pelkkä Bodom tai meidän jonkin biisin nimi. Laillisesti ei välttämättä olisi hyvä idea jatkaa täysin samalla nimellä. Mutta sen pitää olla sellainen nimi, joka viittaa siihen, että kyse on samasta pumpusta.”

”Siinä tulee olemaan tutut biisit, tuttu show ja kaksi tuttua lärviä (Laiho ja Freyberg). Kertoisin mielelläni, keitä rumpali ja basisti ovat, mutta en voi vielä. Sen voin sanoa, että ne ovat älyttömän lahjakkaita nuoria kundeja, jotka näyttävät erittäin hyvältä lavalla. Kiipparistin paikalle on kaksi vaihtoehtoa. Täytyy vielä käydä kuuntelemassa, miten ne soittavat.”

Yhtye kertoi viime viikolla hajoamisestaan seuraavalla tiedotteella:

”Joudumme raskain sydämin ilmoittamaan, että vuosi 2019 tulee olemaan viimeinen tällä kokoonpanolla. 25 vuoden, tuhansien keikkojen ja kymmenen levyn jälkeen Henkka, Janne ja Jaska siirtyvät yhtyeestä sivuun ja vaihtavat elämänsä suuntaa. Fanit ja kannattajat jokaisessa kaupungissa ja maassa, jossa bändi on soittanut, tulevat kaipaamaan heitä.” 

Lue koko Alexi Laihon haastattelu tästä: Soundi.fi

Kommentoi julkaisua