Alexi Laihon ex-vaimo ja entinen Sinergy-bändikaveri Kimberly Goss: ”Alexi oli ensirakkauteni ja paras ystäväni”

Kirjoittanut Joonas Arppe - 5.1.2021

Lähes kaksi vuosikymmentä sitten Alexi Laihon kanssa naimisissa ollut Sinergy -laulaja Kimberly Goss jakoi Instragram-sivullaan muistokirjoituksen edesmenneelle kitaristilegendalle. Goss ja Laiho vihittiin neljän vuoden seurustelun jälkeen vuonna 2002, ja kaksikko pysyi lyhyeksi jääneestä avioliitostaan huolimatta ystävinä aina Laihon kuolemaan asti. Pari erosi vuonna 2004.

Alexi Laiho kuoli kotonaan Helsingissä viime viikolla. 41-vuotias Laiho oli kärsinyt viime vuosien aikana pitkäaikaisista terveysongelmista.

”Ensirakkauteni, bänditoverini ja paras ystäväni. Hopeareunus tämän pandemian ympärillä on, että meille sallittiin niin paljon laatuaikaa yhdessä. FaceTime-maratoonimme, tekstarimme ja puhelumme läpi päivän ja yön pysyvät mukanani ikuisuuteen asti. On lohdullista, että saimme ihmetellä toistemme elämää lavalla ja sen ulkopuolella, ja vaalia vuosien ajan kestänyttä ystävyyttämme. Allu, sydämeni on täysi ja rikkoutunut samanaikaisesti. Harvalla ei jää mitään sanomatta jollekkin, jonka kanssa jakaa näin pitkän ja rikkaan historian. Annoit minulle rauhaa ja jätit minut ilman katumuksia noina viikkoina ja kuukausina ennen kuin väsynyt ruumiisi viimeinkin antoi periksi. Kiitän sinua todella paljon, ja rakastan sinua loputtomasti ja aina.

Sinä ja Tommi olette yhdessä taas, ja voin kuulla teidän iloitsevan ja nauravan kuin päivä olisi eilinen. Pysyt aina niiden sydämissä, jotka todella tunsivat sinut. Perintösi elää musiikkisi mukana, jolla siunasit tätä maailmaa. Sulje silmäsi, rakas. Olet nyt unessa, ja saat viimeinkin levätä.”

Rakastan sinua Allugator,
Kimberly”