Alfahanne yhteistyöhön Indie Recordingsin kanssa: uusi albumi luvassa huhtikuussa

Kirjoittanut Teemu Esko - 4.2.2017

Ruotsalainen alfapokalyptista rockia soittava Alfahanne on solminut sopimuksen Indie Recordingsin kanssa, joka julkaisee yhtyeen kolmannen studioalbumin ”Det Nya Svarta” 7. huhtikuuta. Albumi nauhoitettin yhtyeen omassa Dödskult-sudiossa nokkamies Pehr Skjoldhammerin toimesta, kun taas miksauksesta ja masteroinnista vastasi kreikkalainen tuottaja Stamos Koliousis. Tulevalla albumilla vierailee jäseniä mm. Kampfar– ja Gehenna-yhtyeistä, ja Skjoldhammer on kommentoinut levyn teemaa seuraaasti:

”Alfahanne’s lyrics are very personal and have many layers of dirt. Once you dig deeper into them you find many truths as I see them.  Alfahanne will never lean to the left or to the right or write about political issues. The only political issue that is close to our hearts is equal rights but the flipside of that same coin is that we think everyone is equally…. Equally useless.”

Yhtye kertoo tuoreesta sopimuksestaan:

We think Indie is a natural choice for us and we are very pleased to be collaborating with them. Now we just hope that they are aware that they have thrown a bone to a dog, fed the beast, poured gasoline on the  fire and unchained a monster.”

Det Nya Svarta:
1. Satans verser (with Dolk from KAMPFAR)
2. Stigmata
3. Avgrundsgravitation (with David Lindh from YVONNE & BRODER DANIEL)
4. Klubb 27
5. Mitt mörker är mörkare än ditt (with Nadine Skjoldhammer)
6. Dödsmaskin (with Samrabb from GEHENNA)
7. Även hund har sin dag
8. Svarta får
9. Det nya svarta