Alice In Chains -vokalisti William DuVall nähdään Helsingissä ensi vuoden huhtikuussa

Alun perin tämän vuoden huhtikuulle päivätty Alice In Chains -vokalisti William DuVallin soolokeikka on saanut nyt uuden päivän. Far Out Productions ja Internationaali Säätö tuovat tähden Helsingin Konepaja-Saliin 4. huhtikuuta 2021. Jo aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena keikkapäivänä. Liput voi halutessaan kuitenkin palauttaa 25. heinäkuuta saakka Tikettiin.

Karismaattisena esiintyjänä tunnettu DuVall julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa ”One Alone” viime vuonna, ja voit tsekata levyltä lohkotun ”White Hot” -sinkun intiimin liveversion nyt täältä. Levyn avausraidan virallinen ”’Til The Light Guides Me Home” -musiikkivideo löytyy niin ikään YouTubesta ja voit katsoa sen tästä:

Yli 35 vuotta menestyksekästä uraa luonut William on ”One Alone” -albumilla yksinkertaisuuden lähteillä. Täysin akustinen levy on hyvää vastapainoa niille äänivalleille, joiden kanssa hänet on totuttu kuulemaan pitkän uransa aikana.

”Minulle tuli tunne, että haluan kuoria kaiken ylimääräisen, ja tämä albumi on yksinkertaisesti yksi ääni ja yksi kitara. Se paljastaa sen, mitä olen syvimmiltäni laulajana, kitaristina ja musiikintekijänä”, DuVall kertoo.

Jokainen albumin raita on jollain tavalla henkilökohtainen ja tehty Williamin sydäntä lähellä olevista asioista tai ihmisistä, ja kokemusta on kuvailtu jopa meditatiiviseksi – lavan molemmin puolin. Luvassa on myös valikoituja Alice In Chains -kappaleita, jotka täydentävät illan tunnelmaa.

William DuVallin Helsingin keikan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

williamduvall.com
www.facebook.com/williamduvallmusic

William DuVall
4.4.2021
Konepaja-Sali
Aleksis Kiven Katu 17, Helsinki

Liput alkaen 27,50€ / Tiketti
K18

Kommentoi julkaisua