The Sounds - Allas Seapool, Helsinki

Allas Live 2024 – Kesän ensimmäiset huippukeikat myyntiin!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 1.12.2023

Allas Sea Poolilla on ilo julkistaa, että Allas Liven ulkoilmakonsertit toteutuvat ensi kesänä entistä suurempina. Allas Live on noussut kiinnostavasta ilmiöstä pysyväksi osaksi Helsingin keskustan kesäiltoja. Viime kesänä Allas Liven lippuja myytiin ennätysmäärä: joka kolmas konsertti oli loppuunmyyty, ja konsertit houkuttelivat paikalle kaikkiaan 82 000 musiikin ystävää. 

Huippunimiä monipuolisesti

Tulevan kesän aikana Altaan lavalle nousee ensimmäistä kertaa Eppu NormaaliLauri TähkäHaloo Helsinki!Egotrippi ja Don Huonot. Kansainväliset artistit, joista ensimmäisenä julkaistaan Beth Hart (USA), ja kotimaisen pop-rockin kirkkaimmat tähdet tuovat Altaan valoisiin kesäiltoihin energiaa, nostalgiaa ja musiikin huippuja! 

Kaija KooibeEllinoora ja muut kärkinimet viihdyttävät livemusiikin ystäviä Altaan ainutlaatuisessa merellisessä miljöössä.

Kesän liput myyntiin

Ensimmäistä kertaa Allas Liven liput saapuvat myyntiin jo joulumarkkinoille. Altaan keikoista kiinnostuneilla on nyt mahdollisuus ostaa aineeton lahja pukinkonttiin. Kesän 2023 keikkojen myynti alkoi vauhdikkaasti ja odotettavissa on, että myös kesän 2024 ensimmäisten keikkajulkaisujen liput myydään nopeasti.

Liput ALLAS LIVE 2024 -kesän ensimmäisille keikoille tulevat myyntiin maanantaina 4.12.2023 klo 9.  

 
ALLAS LIVE 2024 – ensimmäinen julkaisu: 
Ke 5.6. BEHM 
La 8.6. ibe  
Pe 14.6. Beth Hart (USA) 
Ke 10.7. Don Huonot 
Ke 24.7. Egotrippi 
Pe 26.7. Ellinoora 
To 1.8. Kaija Koo 
To 15.8. Eppu Normaali feat. Iiro Rantala 
La 17.8. Lauri Tähkä 
Pe 30.8. Haloo Helsinki! 
La 14.9. Karri Koira 
 

Liput myy lippu.fi

Luetuimmat

Uusimmat