Allas Sea Pool kasvattaa merkittävästi kesän konserttien määrää: Franz Ferdinand esiintyy Suomessa elokuussa

Merikylpylä Helsingin Kauppatorin kupeessa kasvattaa merkittävästi kesän konserttien määrää. Tulevana kesänä hiekkarannan, uima-altaiden ja meren ympäröimälle ulkoilmalavalle nousee ulkomaisia artisteja, sekä huomattava määrä kotimaisia huippunimiä kesäkuusta elokuulle asti. Ulkomaisiin artistikiinnityksiin ovat jo varmistuneet yksi Iso-Britannian suosituimmista indie rock -yhtyeistä, skotlantilainen sekä Disco Ensemblen kanssa samana iltana esiintyvä norjalainen Honningbarna. Konserttien liput tulevat myyntiin keskiviikkona 28. maaliskuuta klo 9 Lippupisteessä. Altaan omistajat ja jäsenet saavat konserttilipuista 10 prosentin alennuksen.

Sunnuntaina 26. elokuuta Altaan uniikilla konserttipaikalla nähdään tanssittavasta kitarasoundistaan ja huikeasta menestyskappaleestaan ”Take me out” parhaiten tunnettu rock-yhtye Franz Ferdinand. Miljoonia albumeita kansainvälisesti myynyt ja useita Britannian Top 10 -listasijoituksia haalinut yhtye on noteerattu yli viisitoista vuotta kestäneen uransa aikana muun muassa Brit Awards- ja NME Awards -palkinnoilla sekä Grammy-ehdokkuuksilla. Franz Ferdinand kiertää Eurooppaa helmikuussa julkaistun ”Always Ascending” -albuminsa tiimoilta.

Kesäkonserttikokonaisuuteen jo vahvistuneita kotimaisia nimiä ovat , Pariisin Kevät, Vesta, Reino Nordin, Olavi Uusivirta, Scandinavian Music Group, Teflon Brothers, Petri Nygård, Kuumaa ja Mafia Honey. Dave Lindholm esittää tätä kesää varten kootulla kokoonpanolla suomenkielistä materiaalia Isokynä-ajalta tähän päivään. Altaan-konsertissa kuullaan kappaleita, joita ei ole soitettu yhtyeen kanssa sitten 70-luvun. Altaan kesäkonserttien avajaistapahtumasta ja ohjelmalisäyksistä tiedotetaan myöhemmin.

Allas Sea Pool on maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoinen uniikki hyvinvoinnin ja elämysten keidas Kauppatorin kyljessä, Helsingin keskustassa. Ravintola ja kahvila, sisäpiha, terassit ja mereen rajautuva hiekkaranta muodostavat ainutlaatuisen konserttipaikan, jonka ulkoilmakonserteissa tunnelma vaihtelee alkukesän valoisista illoista ja yöttömistä öistä loppukesän auringonlaskuihin ja syksyn pimeneviin iltoihin. Katso Altaan konserttiohjelmisto kokonaisuudessaan: www.allasseapool.fi/tapahtumat. Agency vastaa merikylpylä Allas Sea Poolin konserttien järjestämisestä ja bookkaamisesta.

ALLAS SEA POOL – KESÄN KONSERTIT
Pe 29.6. Reino Nordin – ennakkoliput alk. 22,50 EUR
Ke 4.7. Olavi Uusivirta + Mafia Honey – ennakkoliput alk. 22,50 EUR
Pe 6.7. Dave Lindholm esittää: Kynä & kumppanit – ennakkoliput alk. 26,50 EUR
Pe 13.7. Pariisin Kevät + Vesta + Kuumaa – ennakkoliput alk. 25,00 EUR
Pe 20.7. Disco Ensemble + Honningbarna (NO) – ennakkoliput alk. 25,00 EUR
Pe 17.8. Scandinavian Music Group – ennakkoliput alk. 22,50 EUR
Pe 24.8. Teflon Brothers + Petri Nygård – ennakkoliput alk. 22,50 EUR
Su 26.8. Franz Ferdinand (UK) – ennakkoliput alk. 41,50 EUR

LIPUT:
Myyntiin ke 28.3. klo 9
– Ennakkoon Lippupisteestä alk. 22,50 EUR

www.allasseapool.fi
www.fullsteam.fi
www.lippu.fi/allas

http://franzferdinand.com

Kommentoi julkaisua