ALS-tautia sairastava kitaristilegenda Jason Becker kärsii hengitysvaikeuksista ja korkeasta sykkeestä

Kirjoittanut Joonas Arppe - 6.4.2021

ALS-diagnoosin kanssa yli 30 vuoden ajan elänyt ja säveltänyt Cacophony-kitaristilegenda Jason Becker on huonossa kunnossa, kertoo äiti Pat Becker. Hengitysvaikeuksista ja korkeasta sykkeestä kärsivä kitaristi on äidin mukaan ”jatkuvasti lääkäreidensä silmien alla”.

Pat Becker kertoo twiitissään:

”Hän ei ole kyennyt kommunikoimaan kiitollisuuttaan ja rakkauttaan tarjoamaanne tukea ja lahjoituksia kohtaan, mutta hän on hyvin kiitollinen ja toivoo pääsevänsä takaisin vireystasolle, jonka myötä hän voisi kiittää teitä kaikkia henkilökohtaisesti.”

Myös Kiss-keulahahmo Paul Stanley kehotti fanejaan jakamaan positiivista energiaansa Beckerin perheelle:

”Kanavoidaan hyviä ajatuksiamme ja käytetään rukouksen voimaa lähettääksemme positiivista energiaamme Jason Beckerille. Tämä kitaravirtuoosi on ALS-taudin myötä taistellut 30 vuotta todennäköisyyksiä vastaan ja pyytää nyt apuamme. Sinua rakastetaan, ihaillaan, etkä ole yksin Jason.”

Jason Beckeriä varten järjestettyyn, maalis- ja huhtikuun läpi jatkuvaan hyväntekeväisyyskeräykseen osallistuu huikea kokoonpano kitaristeja ympäri maailman. Varoja on kerätty tähän mennessä lähes 25 000 dollaria. Tapahtuman isäntänä toimiva Dragonforce-kitaristi Herman Li kehotti Twitterissä Stanleya liittymään mukaan kampanjaan:

Luetuimmat

Uusimmat