ALT-jyrä VANTA julkaisi ”Let Me Out of Paradise” -maistiaisen tulevalta levyltään

Kirjoittanut Niko Kuusela - 13.10.2023

Vaihtoehtorockin vahva tulokas VANTA on tiputellut tasaiseen tahtiin ulos mielenkiintoisia biisejä alkuvuodesta 2024 päivänvalon näkevältä ”Future Does Not Belong to Us” -debyyttilevyltään. Uusimpana lohkaistu ”Let Me Out of Paradise” palauttaa kuulijan teemallaan pariutumishuuman realiteettien alkulähteille. Kappale on samalla osoitus siitä, miltä helsinkiläinen ALT-rock tulevaisuus kuulostaa – raa’at tunteet purkautuvat harvoin hiljaa.

””Let Me Out Of Paradise” kertoo palvonnasta, kun sokea rakkaus saa unohtamaan kuka toinen oikeastaan oli. Kuinka pitäisi vastata odotuksiin, jos sinua ylistetään maasta taivaaseen, vaikkei sinua kukaan oikeastaan tunne? Hieno julkisivu tuntuu tärkeältä, mutta kukaan ei ole täydellinen, ja liian korkealta jalustalta on helppo tippua kovaa alas”, Markus Saikkonen kuvailee.

VANTA on matkalla kohti debyyttilevyään siirtynyt koko ajan progressiivisempaan ja modernimpaan metallisoundiin. ”Let Me Out of Paradise” -sinkku ja sitä ennen julkaistut ”Count to Zero”, ”Too Rich for My Blood”, ”Hate in Your Heart” ja ”Stranger” ovat tästä oivallisia todisteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Näe bändi seuraavan kerran livenä Semifinalissa 9. päivä joulukuuta Frailin ja Varjolan kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat