Alternative-yhtye Luna Killsiltä vielä yksi single: levyn avausbiisi ”honey trap” potkii raadollisesti kasvoille

Kansainvälisellä soundillaan esimerkiksi YleX:n, Radio Rockin ja Rumban toimituksia viehättänyt Luna Kills julkaisee parin viikon päästä uransa toisen levyn ”not to be bitter, but it helps”. Albumilta on keväällä lohkaistu katkeransuloinen ”bITTER sONGS COME EASY” -single sekä soittolistoja valloittanut ”liar liar”, ja nyt tiputetaan vielä viimeisenä maistiaisena levyn avausraita ”honey trap”– biisi, joka singahti sekin heti Spotifyn suurelle All New Rock -listalle, ja josta kaikki sai oikeastaan alkunsa.

””Honey trap” oli se biisi, joka asetti suuntaviivat koko toiselle levylle. Se oli se katalyytti, eka demo, jolloin varsinainen ahaa-elämys iski meihin ja me tajuttiin, että breakdownit toimii meilläkin. Kun lähdettiin keväällä 2020 miettimään ketä me ollaan ja mitä me halutaan soittaa, ”honey trap ”vain purkautui meistä ulos. Tätä biisiä ei tarvinnut hioa ja sovittaa tunteja – se vain tuli ja oli”, Luna Kills kuvailee tiukkaa kappalettaan.

Aiempiin sinkkuihin verraten ”honey trap ”on edeltäjiään vielä astetta raskaampi ja raaempi. Biisi tukeekin oivallisesti kappaleen viestiä: kannattaa nousta ylös sieltä suosta.

”Kun aiemmissa julkaisuissa on käyty läpi se katkeruuden tunnustaminen ja toksisuuden poistaminen omasta elämästä, niin pitää myös ymmärtää lopettaa omassa paskassa vellominen ja nousta sieltä viemärin pohjalta. Jossain vaiheessa on pakko tajuta, että ei ole mitään järkeä jäädä tuleen makaamaan, ja kukaan muu sieltä ei sinua pelasta kuin sinä itse”, Lotta summaa ”honey trapin” lyriikoita.

”Not to be bitter, but it helps” -levy ilmestyy 11. kesäkuuta.