Amaranthe kiertää Suomea helmikuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 9.1.2014

Amaranthe 2013Ruotsalainen pop metallia soittava Amaranthe esiintyy lopputalvesta kaksi kertaa Suomessa. Vuonna 2008 perustettu, kaksi albumia julkaissut yhtye soittaa Helsingin Nosturissa perjantaina 28. helmikuuta ja Lahden Finlandia-klubilla lauantaina 1. maaliskuuta. Suomen jälkeen Amaranthen The Invincible Tour 2014 kiertää Euroopan maita huhtikuun puoliväliin saakka. Amaranthe on nähty Suomessa useasti ja bändin suosio on kasvanut keikka keikalta. Laulaja Elize Ryd keulassaan esiintyvä bändi menestyy myös levymyynneissä: Amaranthen vajaa vuosi sitten ilmestynyt kakkosalbumi The Nexus oli parhaimmillaan Suomen virallisen albumilistan sijalla 4.

Suomalaiset raskaan rockin ystävät ovat ottaneet Amaranthen ja Elize Rydin omakseen. Amarathen lisäksi Ryd lauloi Timo Tolkin The Land of New Hope -metallioopperan kuudella biisillä ja oli mukana tuoreimmalla Raskasta joulua -kokoelmalla. Ryd myös vieraili menestyksekkäästi Tampereen ja Helsingin Raskasta joulua -keikoilla joulukuussa 2013.

Amaranthe tuo mukanaan nousevan maanmiehensä Smash Into Pieces -yhtyeen, jonka debyyttialbumi Unbreakable julkaistiin keväällä 2013. Luvassa on tuoretta, hyökkäävää ja modernia rockia.

Amaranthe (Swe) + Smash Into Pieces (Swe)
Pe 28.2.2014 HELSINKI, Nosturi
Ennakkoliput 20 e + toim. kulut Tiketistä tai 23 e ovelta (mikäli jää)

La 1.3.2014 LAHTI, Finlandia-klubi
Ennakkoliput 20 e + toim. kulut Lippupisteeltä tai 25 e ovelta (mikäli jää)

Liput molemmille keikoille tulevat myyntiin perjantaina 10.1.2014 klo 9.

Luetuimmat

Uusimmat