Amendfoil vaihtoi nimeä ja teki levytyssopimuksen norjalaisyhtiön kanssa

Tamperelainen Amendfoil vaihtoi nimensä Palehørseksi ja on solminut levytyssopimuksen arvostetun norjalaisyhtiön Indie Recordingsin kanssa. Kyseisessä yhtiössä työskentelee myös suosittuja yhtyeitä kuten Kvelertak, Cult of Luna ja Shining. Amendfoilin perintö näkyy vahvasti myös Palehørsen tuotannossa, sillä Palehørsen debyyttilbumi koostuu Amendfoilin viimeiseksi jääneen albumin biiseistä. Yhtyeen laulajakitaristi Lassi Mäki-Kala kommentoi:

Amendfoil kutistui vuonna 2017 trioksi ja jo silloin kävimme ensimmäistä kertaa keskustelua nimen vaihtamisesta. Samoihin aikoihin norjalainen Indie Recordings tuli mukaan kuvioihin. Kun hekin liputtivat nimen vaihdon puolesta, oli aika lyödä naula Amendfoilin arkkuun ja aloittaa uusi aikakausi. Indiellä oltiin innoissaan viimeisimmästä albumistamme, mutta heidän mukaansa se kaipasi vielä viimeisen voitelun. Niinpä purimme Amendfoilin viimeisimmän levyn nauhat, nauhoitimme vähän lisää ja levy miksattiin lopulliseen kuntoon Norjassa. Uusi versio on huomattavasti aiempaa rosoisempi, hyökkäävämpi ja – noh parempi….”

Palehørsen itsensä mukaan nimetty debyyttialbumi julkaistaan kansainvälisesti 5.4.2019. Ensimmäinen, ”Pale Horse” -niminen single albumilta julkaistaan 18.1.2019. Ensimmäinen esiintyminen uudella nimellä tapahtuu 22.2.2019 Nosturissa.

Kommentoi julkaisua