Amorphis juhlistaa kolmekymppisiään kahdella ainutlaatuisella striimikeikalla

Hienon uran luonut juhlistaa 30-vuotista olemassaoloaan tänä vuonna. Vallitsevan tilanteen vuoksi bändin juhlakiertuetta on jouduttu siirtämään, mutta ei hätää – Amorphis soittaa kaksi live-stream keikkaa 3.-4.6.2020 fanien iloksi ympäri maailman.

”Amorphis on saanut paljon pyyntöjä live-striimin tekemisestä, joten olemme nyt bändin kesken suunnitelleet kaksi erilaista juhlakeikkaa striimattavaksi”, kertoo bändin kitaristi ja perustajajäsen Esa Holopainen. ”Kukaan ei tiedä kuinka kauan tämä nykyinen tilanne tulee kestämään, joten nämä striimit ovat todennäköisesti ainoat Amorphis-keikat lähiaikoina.”

Bändi striimaa SemiLive-palvelun kautta kaksi erillistä keikkaa, joista ensimmäinen on suunnattu bändin faneille Amerikassa, toinen kotiyleisölle Suomessa, Euroopassa, Englannissa ja Venäjällä. Lipun ostaneilla on mahdollisuus katsoa keikka uudestaan 48 tunnin ajan striimin jälkeen. Normaalin lipun lisäksi tarjolla tulee olemaan ns. Kannatus -lippu, jonka avulla fanit voivat tukea bändiä vaikean tilanteen keskellä. Lisäksi tarjolla tulee olemaan t-paita design, joka on ostettavissa ainoastaan näiden striimien ajan.

AMORPHIS 30th ANNIVERSARY – STREAM FROM THE NORTH SIDE
Ke 3.6.2020
Los Angeles 5 pm
Chicago 7 pm
New York 8 pm
Mexico City 7 pm
São Paulo 9 pm
Tokyo 9 am (+ 1 day)
Helsinki 3 am (+1 day)

To 4.6.2020
Helsinki 21:00
Berlin 20:00
London 19:00
Moskova 21:00
Tokyo 03:00 (+ 1 day)

Liput:
www.semilive.fi
www.ticketmaster.com
www.tiketti.fi

Kommentoi julkaisua