Amorphis korvaa Bullet For My Valentinen Helsingin lämppärikeikalla

Amorphis 2012 on joutunut valitettavasti perumaan lämppäripestinsä in konsertissa Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20. heinäkuuta. Korvaavaksi esiintyjäksi konserttiin on saatu nyt vahvistettua kotimainen metalliylpeys . Illan kattaus pysyy vahvan metallisena, sillä lämmittelijöinä nähdään myös ruotsalaisbändit ja . Konsertin liput ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Brittiläinen Bullet For My Valentine joutui perumaan Helsingin-keikkansa väistämättömien aikatauluristiriitojen vuoksi. Bändin jäsenet Matt, Moose, Jay ja Padge pahoittelevat asiaa ja harmittelevat, etteivät pääse nyt Iron Maidenin kanssa samalle lavalle Suomessa. Bändi kuitenkin lupaa faneilleen tulla mahdollisimman pian Suomeen.

Laajamittaista maailmankiertuettaan valmistelevan Amorphiksen odotettu ”Circle”-albumi nousi vastikään suoraan Suomen albumilistan ykköseksi. Kyseessä on yhtyeen 11. studiolevy ja se on otettu innostuneesti vastaan sekä fanien keskuudessa että lehdistössä.

Tuleva MAIDEN ENGLAND TOUR on yksi virstanpylväistä Iron Maidenin pitkällä uralla.  MAIDEN ENGLAND -kiertueella yhtye luo uudelleen vuoden 1988 Seventh Son -kiertueen lavashow’n ja soittaa useita biisejä vuoden 1989 legendaariselta live-VHS:ltä ”Maiden England”, jolta tuleva kiertue sai nimensäkin.

Yhtenä maailman tärkeimmistä ja vaikutusvaltaisimmista rockbändeistä pidetty Iron Maiden on myynyt lähes 90 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja soittanut yli 2000 keikkaa 58 maassa.  Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia, joista viimeisin, ”The Final Frontier”, löysi tiensä yli 28 maan listaykköseksi – tietysti myös Suomessa!

Iron Maidenin settilista Pohjois-Amerikassa:
Moonchild,  Can I Play With Madness,  The Prisoner,  2 Minutes To Midnight,  Afraid To Shoot Strangers, The Trooper, The Number Of The Beast, Phantom Of The Opera, Run To The Hills, Wasted Years, Seventh Son Of A Seventh Son, The Clairvoyant, Fear Of The Dark, Iron Maiden, Aces High, The Evil That Men Do, Running Free.

KONSERTTI:
Iron Maiden  – MAIDEN ENGLAND TOUR
+ Special Guests: Amorphis, Sabaton ja Ghost
La 20.7.2013 Helsinki,
Portit auki klo 17

LIPUT:
Liput toimituskuluineen alkaen 72,50 / 68,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netissä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

Kommentoi julkaisua