Amorphis päättää Helsingin rockkesän 2021 Suvilahdessa yhdessä Lost Societyn sekä Wheelin kanssa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 30.6.2021

Helsingin päättyvän kesäkauden kovin tapahtuma jyrähtää Suvilahdessa perjantaina 27. elokuuta. Stagelle nousee kolme suomalaista, kansainvälistä orkesteria: Amorphis, Lost Society ja Wheel.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Kolmentoista pitkäsoiton jälkeen Amorphis on yksi merkittävimmistä kotimaisista metalliyhtyeistä. Raskaasti kalevalalainen orkesteri on yhä vahvassa globaalissa nousukiidossa: kesän jälleen tuhansien järvien tumma ja mystinen tulkki suuntaa jälleen ulkoisille maille hämmästyttämään lajitovereitaan.

Myös karismaattisen Samy Elbannan vetämä Lost Society on jo ehtinyt tutustua keikkalavoihin Japania myöten. Kotimaassa nelikon energia saavuttaa yhä uusia korkeuksia ja korvapareja. Lost Society elää raivokasta rockunelmaansa ja uudistaa samalla thrash metal -genreä.

Helsinkiläinen progressiivinen rockyhtye Wheel julkaisi toisen albuminsa ”Resident Human” keväällä 2021. Kansainvälistä uraa rakentava, vaihtoehtometallin metkut tunteva nelikko maalaa laajaa kuvaa musiikillaan: mukana on teknistä osaamista, haastavia sävellyksiä ja tunteisiin vetoavaa vyörytystä.

Wheel on valmiina pistämään maailman ja Suvilahden yleisön polvilleen venetsialaisviikonlopun äänekkään avauksen kunniaksi!

Tapahtuma järjestetään Suvilahden Energiakentällä suuressa 3000 hengen tapahtumateltassa, joten sadetta tai huonoa säätä ei tarvitse pelätä.

Konsertin järjestävät Nem Agency, Suvilahti TBA ja Loose Mind Productions yhteistyössä Grey Beard Concerts & Managementin kanssa.

AMORPHIS
LOST SOCIETY
WHEEL

pe 27.8.2021 Helsinki, Suvilahti
Liput alk. 45 e (Tiketti)
Ennakkoliput myyntiin pe 2.7.2021 klo 9.

http://www.amorphis.net
lostsocietyfinland.com
http://wheelband.net

Luetuimmat

Uusimmat