Amoth julkaisee kolmannen levynsä ensi vuoden alussa – Ensimmäinen maistiainen musiikkivideon muodossa julki

Kirjoittanut Satu Haiko - 26.10.2021

 

 

Amoth, kuva: Mervi Tikkanen
Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Progressiivinen heavy metal -bändi Amoth on tehnyt levytyssopimuksen Rockshots Recordsin kanssa, joka julkaisee yhtyeen kolmannen albumin heti vuoden 2022 alussa. Laulusta ja koskettimista levyllä vastaa Ensiferumista tuttu Pekka Montin.

Yhtyeen kitaristi ja biisintekijä Tomi Ihanamäki taustoittaa singleä:

”’The Man Who Watches the World Burn’ on ensimmäinen single tulevalta levyltä ja se pohjautuu löyhästi Batman-leffojen Jokeri-hahmoon. Tästä on vedetty yhtymäkohtia todellisuuteen ja siihen mitä ympärillämme tapahtuu. Maailma on kaaoksessa ja olet omillasi. Miten reagoit tähän uuteen tilanteeseen? Katsotko kaiken vain tuhoutuvan ja hyppäät mukaan kaaokseen?

’Some men aren’t looking for anything logical like money. They can’t be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.’

Biisissä ja koko levyllä on muuten ensimmäistä kertaa Amothin historiassa mukana kosketinsoittimet, joita kuitenkin on käytetty hyvällä maulla ja säästeliäästi tunnelman ja soundin luomiseen. Ja onhan kappaleessa myös bassosoolo!”

 

Katso tuore video alta:

 

Kokoonpano:

Pekka Montin – laulu & koskettimet
Tomi Ihanamäki – kitara
Mikael Rauhala – kitara
Anne Lanttola – basso
Oskari Viljanen – rummut

 

Seuraa Amothia:

https://www.facebook.com/amothband/

https://www.amothband.com/

https://www.instagram.com/amothband/