Amothilta video tulevan albumin nimikappaleesta

Kirjoittanut Niko Kuusela - 20.1.2022

Amothin kolmas albumi ”The Hour of the Wolf” ilmestyy tammikuun 28. päivä Rockshots Recordsin toimesta ja nyt on julkaistu sen nimikappaleeseen tehty lyriikkavideo. Biisissä käydään läpi yhtyeen koko musiikillinen repertuaari, joka koostuu mm. useista osioista, tahtilajien sekä tempon muutoksista ja kitarasooloista huipentuen kappaleen kaiken keskeltä löytyvään tarttuvaan ja tunteikkaaseen kertosäkeeseen.

Yhtyeen kitaristi Tomi Ihanamäki kertoo päätösbiisin sisällöstä:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Suden hetki tarkoittaa aikaa varhain aamuyöllä noin kello 3.00–5.00, jolloin ihmisen ajatellaan olevan heikoimmillaan. Tätä ajankohtaa pidetään paranormaalina ja siihen liittyy paljon taikauskoisuutta. Se on hetki juuri ennen aamun sarastusta, jolloin uni on syvimmillään, aaveet vaeltavat ja jolloin moni ihminen kuolee ellei jaksa enää aloittaa uutta päivää.


Kyseessä on tekstien osalta henkilökohtaisin koskaan säveltämäni kappale. Jossain välissä en pystynyt edes kuuntelemaan sitä, koska se kävi liikaa tunteisiin. Toivonkin, että ihmiset perehtyvät biisin sanoituksiin ja voivat peilata niitä omaan elämäänsä.”

Biisilista:

  1. Alice (4:46)
  2. The Man Who Watches the World Burn (6:57)
  3. Wounded Faith (4:31)
  4. Wind Serenade Part I (2:02)
  5. Wind Serenade Part II (5:20)
  6. We Own the Night (5:34)
  7. It Ain’t Over Yet (3:27)
  8. Traces in the Snow (6:26)
  9. The Hour of the Wolf (7:27)