Anaal Nathrakh kolmelle keikalle Suomeen helmikuussa

Anaal Nathrakh saapuu Suomeen kolmelle keikalle helmikuussa. Maailmanlopun äänivallit jyrisee Tampereen Klubilla, Jyväskylän Lutakossa ja Helsingin Tavastialla. Liput alkuvuoden päällekäyvimmille keikoille myynnissä Tiketissä perjantaina 5.12.2014 klo 09.00 alkaen!

Englantilainen Anaal Nathrakh on operoinut vuodesta 1999 lähtien yhtä tarkoitusta varten. Bändin olemassaolo ja soundi perustuvat maailmanlopun, pahuuden, vihamielisyyden ja väkivallan auditiivisen kuvaston luomiseen. Bändin omaleimaisen raivokas, kekseliäs ja intensiivinen äänimaailma on kyllästetty kouriintuntuvin äärielementein, jotka tekevät yhtyeestä uniikin.

Kahden hengen studioprojektista liveviisikoksi kehittynyt bändi on vakuuttava keikkaratsu. Metallilehti Terrorizer summaa yhtyeen liveosaamista: ”Anaal Nathrakh ei jätä tilaa epäilyksille, kun he astuvat lavalle. Daven huutaessa ihmiskunnan vääjäämättömästä tuhosta voi tuntea raskaan bootsin lävähtävän suoraan niskaan.” Helmikuussa luvassa siis väkevää terroria ja kauhua!

Anaal Nathrakh -keikat ovat osa TUSKA nimen alla järjestettävien, festivaalin ulkopuolella toteutettavien konserttien sarjaa. Tuska-keikkoja tehdään tulevaisuudessa tasaiseen tahtiin, joten kesän festarifiilis on jatkossa läsnä ympäri vuoden. Ei muuta kuin hilselinko pyörimään ja keikoille Tuska-tuttuja moikkaamaan! Anaal Nathrakh -keikkojen lämppäribändistä tiedotetaan myöhemmin.

ANAAL NATHRAKH -konsertit

Klubi, Tampere
Keskiviikko 18.2.2015
Ovet: 20.00
Ikäraja: K-18
Liput: alkaen 18 €
Liput ennakkoon: www.tiketti.fi

, Jyväskylä
Torstai 19.2.2015
Ovet: 20.00
Ikäraja: S / K-18
Liput: alkaen 18 €
Liput ennakkoon: www.tiketti.fi, www.jelmu.net

, Helsinki
Perjantai 20.2.2015
Ovet: 21.00
Ikäraja: K-18
Liput: alkaen 22 €
Liput ennakkoon: www.tiketti.fi

Kommentoi julkaisua