Anaal Nathrakh

Anaal Nathrakh päättää jatkaa eteenpäin: ”Tämä ei voi olla eikä tule olemaan loppu”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 6.2.2023

Äärimetalliyhtye Anaal Nathrakh suunnitteli soittavansa viimeisen konserttinsa 14. joulukuuta Lontoossa. Nyt kun konsertti on takana, yhtye on selvästi miettinyt uraansa uudelleen, ja päättää jatkaa eteenpäin.

Yhtye kertoo tiedotteessaan:

”Tämä ei voi olla eikä tule olemaan loppu. Joulukuussa Sighin ja De Profundisin kanssa järjestetyn show’n menestyksen ja fanien reaktioiden jälkeen, olemme päättäneet, että pidämme Lontoon livekokoonpanon kasassa ja soitamme rajoitetusti muutaman keikan vielä vuonna 2023. Vielä on jäljellä liian paljon pimeyttä, liian paljon keskeneräisiä asioita ja liian paljon jännitystä, sekä meille että toivottavasti faneille, jotta emme tekisi niin.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Kuten ennenkin, Mick ei voi aikataulunsa vuoksi olla paikalla. Vaikka on selvää, että hän on täysin mukana. Tilanne on siis hieman samanlainen kuin Immortalissa muutama vuosi sitten, kun livebändi on studiobändin jatke, mutta ei sisällä koko studiobändiä. Monet ihmiset eivät ymmärrä eroa.”

”Monet muut eivät todennäköisesti välitä siitä – okei, ”sijaiskitaristi” on live-kitaristi, sitä vain tapahtuu joskus, ei mikään iso juttu. Toivomme kuitenkin, että myös ne, jotka kiinnittävät tarkempaa huomiota, ymmärtävät idean ja pystyvät tukemaan keikkoja, kuten Scalan innostunut yleisö. Elämme kaikki vain kerran. Polttakaamme intohimoamme Anaal Nathrakhin keikkapätsissä”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy