Angran uudella ”Black Widow’s Web” -kappaleen musiikkivideolla nähdään Alissa White-Gluz

Kirjoittanut Nicole Hellberg - 15.7.2018

Vuonna 1991 perustettu brasilialais-italialainen metalliyhtye Angra on julkaissut uuden musiikkivideon tuoreimmalta ”Ømni”-albumiltaan. Kappaleen ”Black Widow’s Web” musiikkivideolla nähdään vierailevina tähtinä brasilialais-artisti Sandy sekä Arch Enemy-yhtyeen vokalisti Alissa White-Gluz. Musiikkivideon ohjannut Leo Liberti kuvailee kappaletta seuraavasti:

Black Widow’s Web” talks about loneliness and what it does to people. Among the main subjects are teen suicide, couples who do not look at each other, pedophilia, social media and the Internet, video games, drugs, that is, everything is a refuge. In every refuge, there is always a hidden demon that wants to get you in some way, whether brutal or not. Age does not matter! I see myself all the time using ’Pepa Pig’ to help my son to be quiet and eat his food. And he’s involved in the video just by doing that. We are all immersed in this huge network. Surely everyone should be reading this note because it’s on the network! There is no escape.”

Angra-yhtyeen jäsenet:

Fabio Lione – laulu
Rafael Bittencourt – kitara/taustalaulu
Marcelo Barbosa – kitara
Felipe Andreoli – basso
Bruno Valverde – rummut