Angus Youngin mukaan AC/DC ei koskaan ajatellut levyttää bändissä laulutuuraajana toimivan Axl Rosen kanssa

Vuonna 2016 australialainen rockyhtye AC/DC kärsi kriisiä, kun solisti Brian Johnsonin vakavasti huonontuneen kuulon takia lääkärit olivat antaneet tälle vakavan kehoituksen astua syrjään rokkitähden elämästä. Niinpä siinä sitten kävi, että miehen tilalle bändin laulajaksi otettiin tilapäisesti legendaarisessa Guns N’ Rosesissa laulanut Axl Rose.

Lopulta tämä laulajanvaihdos ei jäänyt pysyväksi, sillä hyvälaatuisen kuulolaitteen ansiosta Johnson kykeni jälleen toimimaan bändin laulajana myös live-tilanteissa.

Tuoreessa Total Guitar -lehden haastattelussa AC/DC:n kitaristi Angus Youngilta udeltiin, että oliko bändi ajatellut missään kohtaa nauhoittaa seuraavaa albumiaan Rosen kanssa. Youngin mukaan asia ei ollut bändillä tuolloin mielessä:

”Asiaa ei koskaan nostettu pöydälle. Axl oli hyvin avulias, ja hän auttoikin meitä selviämään kiertämisestä hankalassa tilanteessa. Hän oli ottanut meihin yheyttä ja tarjonnut apuaan, kunhan se ei estäisi häntä suorittamasta omia velvoitteitaan. Hän halusi tulla koittamaan sellaisia kappaleita, joista hän itse piti, ja hän ehdotti sellaisiakin kappaleita, joita en ollut soittanut pitkään aikaan. Olen todellakin kiitollinen siitä, että hän tarjoutui antamaan apuaan, ja että hän auttoi meitä selviämään velvoitteistamme. Mutta hänellä on oma elämänsä”, kitaristi tuumii.

AC/DC julkaisee odotetun uuden albuminsa ”Power Upin” 13. marraskuuta.

Kommentoi julkaisua