Ankkarockin Velmu-lava esittelee vantaalaisia yhtyeitä

Tämän vuoden Ankkarockin suurin uudistus on ensimmäistä kertaa toteutettava Velmu-lava, jolla esiintyy joukko paikallisia ja nousussa olevia yhtyeitä. Velmu-lavan tuotanto ja esiintyjävalinnat on tehty tiiviissä yhteistyössä Vantaan elävän musiikin yhdistyksen VELMU ry:n kanssa.

Ankkalammen vieressä sijaitsevalla Velmu-lavalla nähdään kahden festivaalipäivän aikana yhteensä seitsemän yhtyettä. Laajempaa huomiota Suomen musiikkikentällä keränneiden The Wrecking Queensin ja The Frezan ohella esiintymisvuoron saavat , , , sekä , joka tuo -keikalle erikoisvieraakseen Hanoi Rocksista ja Michael Monroen bändistä tutun Sami Yaffan.

”Velmu-lava on hieno räpylän ojennus Ankkarock-organisaatiolta vantaalaiselle elävän musiikin harrastajuudelle. Lava antaa hyvän mahdollisuuden paikallisille yhtyeille saada itseään suuremman yleisön tietoisuuteen”, kommentoi VELMU ry:n toiminnanjohtaja Tommi Ouvinen.

Nuoria vantaalaisia muusikoita nähdään myös molempien festivaalipäivien avaukseksi, kun Ankanpoikarock-voittajat nousevat Rocklavalle heti porttien aukeamisen jälkeen. Tunnin aikana esiintyy kolme kokoonpanoa, joista nuorimmat ovat vasta kahdeksasluokkalaisia. Ankanpoikarock-voittajabändit soittavat molempina päivinä eri ohjelmistot.

Ankkarockin aikataulut ja bändien esittelyt löytyvät Ankkarockin nettisivuilta osoitteesta www.ankkarock.fi. Runsaan viikon kuluttua, 14.-15.8.2010, järjestettävän festivaalin liput ovat myynnissä Ankkarockin nettisivuilla sekä Tiketissä ja Lippupalvelussa.

Kommentoi julkaisua