Antagonist Zero coveroi Jenni Vartiaista tulevalla EP:llään

Antagonist Zero 2015Kesä lähenee loppuaan, vettä sataa ja illat pitenevät. Näin alkavan syksyn soundtrackiksi parahiksi ilmestyvä Antagonist Zeron uusin julkaisu on melodista tunnelmointia ja aggressiivista melankoliaa parhaimmillaan. Inverse Records julkaisee 14.8.2015 Antagonist Zeron ”No Tears” MCD:n, joka on viiden kappaleen mittainen kokoelma bändin omaleimaista metallia. ”No Tears” jatkaa bändin doom/death/post -vaikutteista linjaa, joka on tullut kuuntelijoille tutuksi kansainvälisissä metallimedioissa suitsutettujen ”Doomed” ja ”Nighttime Harmony” -julkaisujen kautta.

”No Tearsin” viidestä kappaleesta kolme on bändin alkuperäisiä sävellyksiä ja kaksi covereita, jotka ovat tuttuja Antagonist Zeron livekeikoilta. Uudet biisit enteilevät bändin tulevan täyspitkän levyn ilmettä – kappaleet ovat pitkiä ja hitaita, samalla raskaita sekä tunnelmoivia. Nimibiisin mieleenpainuva riffittely lähentelee Tony Iommin sävyjä, Profound Oblivionin hypnoottinen groove vangitsee kuulijan ja Suru on poikkeuksellisesti laulettu kokonaan suomeksi. Covereista Doom:VS:n hidas, mutta raskaan kaunis ”Lachrymal Sleep” sopii bändin ilmaisuun kuin nyrkki silmään, kun vuorostaan Jenni Vartiaisen ”Missä muruseni on” saanut bändin käsittelyssä uuden ilmeen, johon yleisöt ympäri maailman ovat tykästyneet bändin keikoilla niin Kiinassa, Venäjällä kuin Euroopassakin.

”No Tearsin” julkaisua juhlitaan 15.8. Kotkan Dark River -festivaaleilla, jossa Antagonist Zero esiintyy mm. Ghost Brigaden, Poisonblackin ja Stam1nan kanssa. Loppuvuoden keikat ja kiertuepäivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.

Kappaleet:
No Tears (9:12)
Profound Oblivion (7:22)
Suru (7:27)
Missä Muruseni On (4:37)
The Lachrymal Sleep (7:26)

Antagonist Zero on:
Ben Pakarinen – kitara ja laulu
Juho Suokas – kitara
Jussi Ruokolainen – rummut
Fredde Sjöblom – basso
Ville Siikamäki – laulu

Ennakkotilaa No Tears täältä:
http://www.inverse.fi/shop/catalog/product_info.php?products_id=516
http://www.levykauppax.fi/single/antagonist_zero/no_tears/#mcd

Kommentoi julkaisua