Anthrax -kitaristi ja Journey -rumpali perustavat uuden thrash metal -bändin

Entinen Anthrax -kitaristi Dan Spitz on aikeissa perustaa uuden thrash metal -yhtyeen ex-Journey rumpali Deen Castronovon kanssa. Messiaaninen juutalainen ja uudestisyntynyt kristitty Spitz, joka sanoo uskon vaikuttaneen syvästi elämäänsä, kertoo:

”Castronovo saapui täydentämään thrash -riffejäni. Nyt ollaan jännän äärellä, ihmiset. Kaikki rukoukset ja siunaukset seurakunnallemme ja bändillemme ovat tervetulleita.”

Castronovo, joka sanoo antaneensa elämänsä Kristukselle vuonna 1985, sanoo:

”[Se] tulee olemaan voimakas lausunto Kristukselle! Ja musiikille ylipäätään!”

Spitz haki eroanomusta vaimostaan Cindistä aikaisin vuonna 2015  – kolme kuukautta ennen kuin hänet pidätettiin perheväkivallan takia. Vuonna 2009 Spitzille tehtiin avosydänleikkaus melkein kokonaan sulkeutuneen valtimon korjaamiseksi.

Vuonna 2015 taas Castronov pidätettiin ja häntä syytettiin nykyisen ex-vaimonsa pahoinpitelystä ja ahdistelusta. Kaksi viikkoa myöhemmin raiskaus lisättiin syytteisiin. Syytteet johtivat erottamiseen Journeysta elokuussa 2015. Mies tuomittiin neljäksi vuodeksi valvotulle koeajalle kahdesta neljästä pahoinpitelystä, kahdesti uhkailusta, kerran pakottamisesta ja kerran laittomasta aseen käytöstä.

Vuonna 2005 ja 2006 Spitz nousi lavalle Anthraxin alkuperäiskokoonpanon kanssa mutta jätti bändin kun tiet Joey Belladonnan kanssa erkanivat jo toistamiseen.

Kommentit