Anthrax saapuu Jalometalliin

Anthrax_Hartwall_Arena_0712_2015_h_Pasi_Eriksson_PhotographyOululaisen -festivaalin ohjelma valmistuu hyvää vauhtia. Joulukuussa julkaistuille yhtyeille tekee seuraa yhdysvaltalainen thrash metal -kestosuosikki . Metallimusiikin erikoistapahtuma Jalometalli viettää tulevana kesänä 15-vuotisjuhlia ja festivaali siirtyy elokuulta heinäkuun alkuun. 

Aiemmin festivaalille ovat jo varmistuneet At the Gates, The Haunted ja Spiritual Beggars sekä  toiseksi pääesiintyjäksi kiinnitetty Sabaton.
Legendaarinen newyorkilaisyhtye ja Big Four of Thrash -perheen jäsen Anthrax esiintyy Oulussa ensi kertaa vuoden 1987 jälkeen. Tuolloin perinteikkäässä Kuusrockissa soittanut yhtye oli juuri julkaissut tunnetuimman albuminsa Among the Livingin. Anthraxin tulevan kesän Suomen festivaalikeikat ovat osa JaloTuska-yhteistyötä, jonka myötä yhtye nähdään sekä Oulussa että Helsingissä. Anthrax esiintyy Jalometalli-festivaalilla 8.-9.7.2016 ja viikkoa aiemmin Tuska-festivaalilla 1.-3.7.2016. Tapahtumien promoottorit näkevät yhteistyön syventymisen luonnollisena jatkeena kuluvana syksynä tuotetulle yhteistapahtumalle:

– Tämä on mainiota jatkumoa festivaalien väliselle yhteistyölle, joka on jatkunut kulisseissa jo vuosia. JaloTuska-yhteistoiminta näkyy erilaisten tapahtumajärjestelyiden muodossa nyt selkeämmin myös yleisölle, toteaa Jalometallin promoottori Marco Järvenpää.

– Johtavien metallifestivaalien tiivis yhteistyö tuo mukanaan mahdollisuudeen hyödyntää kummankin tapahtumajärjestäjän kontakteja ja näkemyksiä entistä tehokkaammin. Tämä heijastuu varmasti positiivisena kehityksenä paitsi Tuskan ja Jalometallin artistikattauksissa, mutta myös ympärivuotisten keikkojen ohjelmissa, summaa Tuska-promoottori Jouni Markkanen. 

Jalometallin kahden päivän ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmaster Suomen (ent. Lippupalvelu) toimipisteissä. Erikoishintaiset Early Bird -liput ovat saatavilla 31.1. asti alkaen 89,50 euron hintaan. Kahden päivän normaalihintaiset ennakkoliput maksavat alkaen 99,50 euroa. VIP-liput ja yhden päivän liput tulevat myyntiin myöhemmin. Kahden päivän lipun sisältävät hotellipaketit ovat myynnissä Original Sokos Hotel Arinassa. Lisätietoa: www.jalometalli.net/liput

Kommentoi julkaisua