Anthraxilta ”Among The Living” -sarjakuvakirja – mukana Corey Taylor ja Rob Zombie

Thrash-jätti  tiedottaa lähes koko yhtyeen klassisen kokoonpanon osallistuvan viime syksynä julkistetun -sarjakuvakirjan työstämiseen; alkusanoista vastaa solisti Joey Belladonna, ja basisti Frank Bello on kynäillyt kirjaa varten kokonaisen kappaleen. Bello kertoo vuonna 1987 päivänvalon nähneen ”Among The Living” -albumin ja tulevan sarjakuvakirjan olevan yhtyeelle tärkeitä teoksia:

”’Among The Living’ oli todella erityinen albumi Anthraxille, ja tämä on huikea keino juhlistaa sitä antamalla kaikille mahtaville ihmisille mahdollisuus lisätä siihen kädenjälkensä. Minulla oli törkeän hauskaa kirjoittaessa kappalettani ja antaessani mieleni lipua pimeälle puolelle.”

Kertojana Among The Living -sarjakuvakirjassa toimii Anthraxin maskotti The Not Man. Kirja itsessään on kokoelma yhtyeen jäsenten sekä Brian Posehnin, Corey Taylorin, Rob Zombien, Brian Azzarellon, Grant Morrisonin ja lukuisten muiden kirjoittajien kynäilyihin perustuvia sarjakuvia. Myös ”I Am The Law” -kappaleen keskiössä esiintyvä antisankari Judge Dredd tekee kirjassa esiintymisen.

Among The Living on ennakkotilattavissa Z2 Comicsin verkkokaupasta.

 

Kommentoi julkaisua