Anthraxin Charlie Benante vakuuttelee jälleen bändin uuden albumin sisältävän aggressiivista materiaalia

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 4.3.2019

Anthrax_3_Slayer_Final_World_Tour_Jaahalli_Helsinki_ 08122018_Metal_Visuals_Pasi_Eriksson_Photography

Legendaarinen thrash metal -yhtye Anthrax on työstänyt pikku hiljaa uutta studioalbumiaan. Yhtyeen rumpali Charlie Benante kuvaili vuonna 2018 bändin uutta materiaalia ”vihaiseksi ja rajuksi”. Benantella on jälleen tarjota jonkinlaista osviittaa siitä, millaista materiaalia uudelle albumille on päätymässä. Bentante vieraili australialaisessa Everblack -podcastissa, jossa hän kertoi hieman uuden albumin sisällöstä ja teemasta. Benanten mukaan kyseessä ei tule olemaan konseptialbumi, vaikka yhtye onkin viime aikoina käsitellyt zombeja kappaleissaan.

”Meillä oli kappaleita zombeista albumeilla ’Worship Music’ ja ’For All Kings’. Kolmella viimeisellä albumillamme yritimme kertoa tarinaa kansikuvien ja sen sellaisten avulla. Mutta kyse ei ole ollut konseptialbumeista tai mitään sellaista. Ne ovat olleet vain kasa kappaleita, jotka kuvastavat sitä, missä olemme juuri nyt. Ja juuri sitä seuraava albumi tulee olemaan: vain kooste kappaleita, jotka heijastavat kulkuamme”, Benante kertoo.

Albumin musiikillisesta tyylistä Benantella on tarjota jotain, joka varmasti miellyttää bändin ärhäkämmän tuotannon faneja:

”Siellä on joukko kappaleita, jotka ovat todella, todella aggressiivisia tyyliltään. Lisää on vielä tulossa, mutta niissä on jo tosi hyvä alku.”