Antivalent ja eräänlainen ”hate song”: kuuntele ”Godlike Sinner”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 5.4.2023

Rakkaus ja viha kulkevat käsikkäin. Näin voisi päätellä seinäjokisen Antivalentin nyt julkaistusta singlestä ”Godlike Sinner”, joka on yllättävä irtiotto yhtyeen viime syksynä julkaistuun ”Lifelong” -debyyttialbumiin verrattuna. Siinä missä albumi hyödynsi kohtalokasta rakkauden estetiikkaa, yhtye kuvailee ”Godlike Sinner” -kappaleen olevan eräänlainen ”hate song”.

”’Godlike Sinner’ on omistettu kaikille tekopyhille ja manipuloiville narsisteille, jotka elävät omassa vääristyneessä haavemaassaan käyttäen muita hyväksi”, sanoo yhtyeen laulajakitaristi Omar Zouiter.

Varsin pian debyyttialbumin perään julkaistu uusi single uudistaa myös yhtyeen soundia. Antivalentille tyypilliset vahvat melodiat ovat edelleen läsnä, mutta ote on aiempaa modernimpi. Jos debyyttialbumi tarttui vankasti punkahtavan alternativerockin sapeliin, ”Godlike Sinner” on enemmän kiinni tässä päivässä rytmisine ja riimittelevine koukkuineen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Antivalent on vuonna 2016 perustettu yhtye, joka julkaisi viime syksynä debyyttialbuminsa ”Lifelong” Rockhopper Musicin kautta. Albumilta on irroitettu viisi singleä ”Heavy”, ”Raven”, ”Full Repair”, ”End Time Valentine” ja ”Broken Satellite”, jotka ovat saaneet saaneet radiosoittoa muun muassa YleX:llä, RadioRockilla, Radio SuomiRockilla ja Radio Cityssä.

Antivalent on mahdollista nähdä seuraavan kerran livenä 6.5. Seinäjoen Rytmikorjaamolla, kun yhtye liittyy Saran ”Veden äärelle” -albumin 15-vuotisjuhlakiertueelle. Lisäksi yhtye valmistautuu kuumeisesti tulevaan festivaalikesään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeenMainos päättyy