Antivalent kattaa kynttiläillallisen maailmanlopun kynnykselle

Kirjoittanut Niko Kuusela - 2.9.2022

Melodista alternative rockia soittava Antivalent on julkaissut singlen ”End Time Valentine”. Kappaleessa Disco Ensemblen kiihkeys ja Ville Valon rakkauden estetiikka kohtaavat maailmanlopun risteyksessä. Energiaa tihkuva kappale löytyy Antivalentin 21. lokakuuta ilmestyvältä ”Lifelong”-debyyttialbumilta, jonka julkaisusta vastaa Rockhopper Music.

””End Time Valentine” on tarina henkilöstä, joka pyytää ihastustaan viettämään kanssaan viimeistä ystävänpäivää maailmanlopun kynnyksellä. Vaikka maailma palaisi ja tähdet taivaalta sammuisi pyyhkäisten elämän hiljalleen mennessään, rakkaus ja sen voima saa moiset ongelmat tuntumaan mitättömiltä”, kuvailee laulajakitaristi Omar Zouiter kappaletta.

Antivalentin aiemmin julkaistut koukuttavat singlet ovat löytäneet tiensä radioiden taajuksille. Kakkossingle ”Raven” soi useilla radiokanavilla ja paistatteli viikon ajan YleX:n Nosteessa-biisinä. Ansaittua kuhinaa herättänyt yhtye on mahdollista nähdä syksyllä livenä esimerkiksi Lost In Music -tapahtumassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

End Time Valentine” -singlen tuotannosta vastaa Jussi Ylikoski (Disco Ensemble, Moon Shot).