Antivalent lähettää viimeisen signaalin ennen räjähtävää albumia

Kirjoittanut Niko Kuusela - 2.10.2022

Hyvässä nosteessa oleva energinen alternative rock -yhtye Antivalent on julkaissut viimeisen singlensä ennen lokakuun 21. päivä julkaistavaa ”Lifelong”-albumia. ”Broken Satellite” -niminen kappale on mahtipontinen stadionrock-anthem, joka kertoo tuntemattomalle planeetalle haaksirikkoutuneen matkustajan yrityksestä ottaa yhteyttä maahan. Kappaleeseen on kuvattu myös myöhemmin julkaistava video.

Yhtyeen laulajakitaristi Omar Zouiter kertoo kappaleesta: ”’Broken Satellite’ tarjoilee isoa pohjoismaista ja yön tuomaa stadionrock-soundia tarinalla, joka seilaa galaksien välillä. Epäonnistuneen avaruustehtävän seurauksena tarinan henkilö haaksirikkoutuu planeetalle, jossa öinen tähtitaivas on hänen seuranaan. Haaksirikossa tuhoutuneiden radiolähettimien romuista astronautti yrittää rakentaa toimivan yksikön, jolla muodostaa yhteys maahan vielä viimeisen kerran.”

Antivalentin musiikille luonteenomaisia piirteitä ovat koukuttavat melodiat ja häpeilemättömän kansainvälinen asenne. Aiemmat singlet ovat löytäneet tiensä useiden radioiden taajuksille. Kappaleita ovat soitattaneet muun muassa YleX, Radio Rock, Suomirock ja Radio City. Toisena julkaistu single ”Raven” valittiin YleX:llä viikon Nosteessa-biisiksi. Seuraavan kerran Antivalent on mahdollista nähdä livenä Lost In Music -tapahtumassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Broken Satellite” -singlen tuotannosta vastaa Jussi Ylikoski (Disco Ensemble, Moon Shot).