Antivalentin debyyttialbumin ennakkojulkkareita vietettiin Seinäjoen Bar 15:ssä

Kirjoittanut Niko Kuusela - 13.9.2022

Lakeuksilla kajahti moderni ja melodinen alternative rock, kun Seinäjoelta ponnistava Suomen modernin rockin lupaus Antivalent soitti debyyttialbuminsa ennakkojulkkarikeikan kotikaupunkinsa Bar 15 -rockklubilla. Ilta alkoi albumin ennakkokuuntelutilaisuudella, jossa yleisö pääsi kuulemaan albumin kokonaisuudessaan.

Keikkakattauksen avasi helsinkiläinen, vuonna 2020 perustettu alternative rock -bändi Coliah. Coliah on julkaissut kolme ensimmäistä sinkkuaan, joista viimeisin, ”Picture Perfect”, on striimannut jo yli 65 000 kertaa suoratoistopalveluissa. Yhtyeellä on kova tempo päällä ja pohjaton nälkä päästä valloittamaan Suomen rockklubit uutena tulokkaana. Uutta musiikkia Coliah kertoo julkaisevansa vuoden loppuun mennessä ja debyyttialbumiprojektiakin on jo aloiteltu oman vastavalmistuneen studion uumenissa.

Antivalent on saavuttanut tukevan tulokkaan jalansijan suomalaisessa alternative rock -skenessä. Vuonna 2017 perustettu yhtye on julkaissut matkan varrella lukuisia sinkkuja, joista viimeisimmät ovat löytäneet tiensä radioiden taajuuksille. Antivalent on tullut tutuksi myös keikkakentällä vakiintuneen rockkaluston rinnalla soittaen muun muassa Rytmikorjaamolla Von Hertzen Brothersin, Saran ja Shiraz Lanen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Antivalentin debyyttialbumi ”Lifelong” julkaistaan 21. lokakuuta 2022, ja albumin julkaisusta vastaa Rockhopper Music.

Antivalent ja Coliah soittavat seuraavan yhteiskeikkansa jo tulevana perjantaina 16.9.2022 Tampereella Maanalaisessa. Illan avaa tamperelainen Novembersoundsbetter.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy