Anvilin tulevan ”Pounding The Pavement” -albumin tiedot julkaistu

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 16.10.2017
Anvil

Jo 40 vuotta toiminnassa ollut kanadalainen heavy metal -yhtye Anvil sai hiljattain päätökseen seitsemännentoista studioalbuminsa, Pounding The Pavementin nauhoitukset. Julkaisuajankohdaksi kerrotaan 19.1.2018 ja julkaisu tapahtuu SPV/Steamhammerin kautta. Kyseessä on toinen albumi yhtyeeseen vuonna 2014 liittyneen basistin, Chris Robertsonin kanssa.

”Aloimme kirjoittaa uusia kappaleita heti, kun saimme edellisen albumimme ’Anvil is Anvil’ päätökseen. Ajatuksemme kääntyivät heti tulevaan, ja kun albumi saatiin julkaistua, meille selkeni, miltä Anvilin tulevaisuuden pitäisi kuulostaa”, kertoo bändin laulaja-kitaristi Steve ”Lips” Kudlow ja jatkaa:

”Tottakai sallimme vanhojen julkaisujemme vaikuttaa hieman, mutta painotamme aina meidän soundimme kehittämistä. Monet fanit pyytävät meitä soittamaan samalla tavalla, kuin niin sanotuilla vanhoilla hyvillä ajoilla, joten siksi pyrin välillä tuomaan mukaan vanhan materiaalimme jännittävää tunnetta. Kyse ei kuitenkaan koskaan ole jonkin vanhan kappaleemme kopioimisesta, vaan sen fiiliksen vangitsemisesta”.

Kappalelista ja kansikuva katsottavissa alhaalta:

1. Bitch in the Box
2. Ego
3. Doing What I Want
4. Smash Your Face
5. Pounding the Pavement
6. Rock That S–t
7. Let It Go
8. Nanook of the North
9. Black Smoke
10. World of Tomorrow
11. Warming Up
12. Don´t Tell Me (bonus track)