Anzi Destructionin uusi single ”Face of The Crow” ulkona nyt

Kirjoittanut Niko Kuusela - 2.6.2023

Suomalaisrokkari Anzi Destruction julkaisee uuden singlen ”Face of The Crow” perjantaina 2. kesäkuuta. ”Face of The Crow” on tulevan albumin kolmas single. Kappaleen tekstit tarjoavat vahvaa symboliikkaa, positiivista muutosta ja energiaa. ”Face of The Crow” esittelee Anzi Destructionin tuotannon raskaamman puolen: punk-juuret yhdistettynä nykypäivän metalliin ja rockiin. Tämä on primitiivistä musiikkia ja isoa soundia, jota täytyy soittaa kovalla! ”Modern Dirt”, kuten Anzi kuvaa musiikkinsa soundia.

Helmikuussa 2023 Anzi Destruction liittyi helsinkiläisen indie-levy-yhtiön Rolling Recordsin kasvavaan listaan. Anzi tunnetaan energisistä live-esityksistään. Hän oli Stereo Junksin laulaja. Hard rock/punk/industrial -ryhmä saavutti nopeasti kulttimaineen kiertuellaan Euroopassa ja Aasiassa. Anzin ensimmäinen täyspitkä sooloalbumi ”High Clash Mothef ***er (HCMF)” julkaistiin vuonna 2011. Sitä seurasi vuonna 2015 albumi ”Black Dog Bias” ja hän esiintyi Japanissa, Isossa-Britanniassa ja Suomessa. Mukana on ollut vierailevia jäseniä bändeistä kuten Sisters of Mercy ja Deathstars .

Helmikuussa 2020 Anzi julkaisi kappaleen ja videon ”Walk the Mine”, jossa Guns N’ Rosesin säveltäjänäkin tunnetuksi tullut, edesmennyt Timo Kaltio hoiti osan kitaroinneista. Crossover-kappaleessa sekoittuu hard rock ja Nine Inch Nails -tyylinen industrial punkki fuzz-kitaroihin ja biitteihin.

Musikaalinen punk-kameleontti Anzi Destruction muutti hiljattain takaisin Helsinkiin asuttuaan 7 vuotta Lontoossa ja valmistelee nyt tulevaa albumiaan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Luetuimmat

Uusimmat