Apocalyptica esiintyy Tampereen Viikinsaaressa elokuussa

Sellorockin kansainvälinen menestyjä nousee lavalle loppukesällä Tampereella. Yhtye soittaa torstaina 5. elokuuta luonnonkauniissa Viikinsaaressa. Konserttilipun hintaan sisältyvät laivamatkat Tampereen kesäkeitaaseen ja takaisin.

Helsinkiläinen Apocalyptica nousi maailman tietoisuuteen vuonna 1996 ensilevyllään ”Plays by Four Cellos”. Sen jälkeen bändi on julkaissut yhdeksän pitkäsoittoa ja laajentanut taiteensa kuvaa. Nykyistä Apocalypticaa kuvataan termeillä sinfoninen, progressiivinen ja neoklassinen metalli.

Urallaan Apocalyptica on esiintynyt noin 50 eri maassa ja myynyt maailmanlaajuisesti 4,5 miljoonaa albumimittaista levyä.

Apocalypticassa soittavat sellistit Eicca Toppinen, Perttu Kivilaakso ja Paavo Lötjönen sekä rumpali Mikko Sirén. Yhtye julkaisi viimeisimmän albuminsa ”Cell-0” tammikuussa 2020, jonka jälkeen maailmantilanne on tehnyt hallaa myös Apocalyptican keikkakalenteriin.

Tampereen kesän 2021 megakonserttissa elokuussa tullaan kuulemaan ja näkemään patoutunutta elävänä soittamisen iloa ja huippuunsa viritetty raskaan rockin ja klassisen musiikin elementit yhdistävä show.

Ennakkoliput tapahtumaan tulevat myyntiin perjantaina 14. toukokuuta kello 9.

APOCALYPTICA
to 5.8.2021 Tampere, Viikinsaari

Liput alk. 45e (Lippupiste), 50e satamasta
Ennakkomyynti alkaa pe 14.5.2021 klo 9
– lipunhintaan kuuluvat meno- ja paluulaivamatkat
– ensimmäinen laiva saareen klo 16, non-stop kuljetukset
– ensimmäinen esiintyjä klo 18, Apocalyptica klo 20

www.apocalyptica.com
www.viikinsaari.fi
www.nem.fi

Kommentoi julkaisua