Kuva: Riki Murto

Apocalyptican seikkailut Metallican sävelillä jatkuvat – The Unforgiven II -single johtaa kohti kesäkuun albumijulkaisua

Kirjoittanut Atte Itkonen - 5.4.2024

Kesäkuun 7. päivänä uuden ”Apocalyptica Plays Metallica, Vol. 2” -albuminsa julkaiseva Apocalyptica ottaa tänään käsittelyyn jättimäisen ”The Unforgiven II” -kappaleen. Alun perin Metallican vuonna 1997 julkaistulta ”Reload”-albumilta löytyvä kappale vie nyt kuultavassa uudessa Apo-versiossa biisin uudelle asteelle. Perttu Kivilaakso kertoo:

”Halusimme hyvän balanssin siihen, mitä olemme tehneet aiemmin ja mikä on uutta.”The Unforgiven II”:n melodiat ovat älyttömän kauniit ja lyriikat upeat. Tuntuu hienolta, että pystyimme tällä biisillä tavallaan yhdistämään ensimmäisen levymme ja tulevan albumin.”

Biisiin on kuvattu myös Patric Ullaeusin tekemä video.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Jo aiemmin sellotriolta on kuultu tulevan albumin ensimmäinen single ”The Four Horsemen”, jolla oli mukana myös Metallican basisti Rob Trujillo. Yhtye lupaa myös lisää yllätyksiä paitsi biisien tulkinnoissa myös vierailijoissa, joita on vielä julkaisematta.

Tuleva albumi on tehty jälleen yhteistyössä tuottaja Joe Barresin kanssa, joka on aiemmin työskennellyt myös muun muassa ToolinQueens of the Stone Agen, Soundgardenin sekä Nine Inch Nailsin kanssa. Levy julkaistaan uuden Throwdown Entertainment -levy-yhtiön kautta.

Tulevalla albumilla kuullaan seuraavat kappaleet:
1. Ride the Lightning
2. St. Anger
3. The Unforgiven II
4. Blackened
5. The Call of Ktulu (in memory of Cliff Burton)
6. The Four Horsemen (ft. Rob Trujillo)
7. Holier Than Thou
8. To Live Is To Die
9. One
10. One (Instrumental)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat